潮流時尚

跳至

首頁
45678...12

尾頁

珍珠宮

angelinaho 發表於 21-12-23 12:58
有感而發

我玩C同H唔係新手有少少年資,但係都係紫薯!大部分人上得來bk, 一係分享,一係求意見

這句不喜勿插用得真好
我以後都要幫我啲回覆整番個先。

不喜勿插

大宅

Akimoto2115 發表於 21-12-23 13:19
這句不喜勿插用得真好
我以後都要幫我啲回覆整番個先。

味笑我啦

珍珠宮

kicoting115 發表於 21-12-23 13:09
我明啊。我都感受到大家真心幫我
…..但係有
我道歉係因為我知道自己有責任睇哂舊post回應先出post

都唔係呀,就好似Angelinaho JM話齋,
唔追post有咩問題,
加句不喜勿插就可以
等我加多句和氣生財先

不喜勿插和氣生財

男爵府

Akimoto2115 發表於 21-12-23 13:23
唔追post有咩問題,
加句不喜勿插就可以

珍珠宮

kicoting115 發表於 21-12-23 13:14
但係某JM 講新年都唔會有貨返,係因新年外國個邊都放假,係真的嗎?
我係怕我就算肯配,都冇貨俾我配:igive ...

因為鋪頭番貨係一期期,
有時會隔幾個月,
下次番貨應該係1月。
不過我覺得,
其實貨已經番左,
只係鋪頭想1月先攞出黎賣。

男爵府

Akimoto2115 發表於 21-12-23 13:26
因為鋪頭番貨係一期期,
有時會隔幾個月,
下次番貨應該係1月。

咦,咁有望喎
Thanks so much

珍珠宮

kicoting115 發表於 21-12-23 11:41
係,金色銀扣,全新

專門店要乜無乜,手飾又暫停訂貨,所以就算肯配貨都未必揀到嘢買

其他顏色嘅p22係咪都要4萬?4萬,我就吾會買佢啦。

男爵府

kavenzou 發表於 21-12-23 13:31
專門店要乜無乜,手飾又暫停訂貨,所以就算肯配貨都未必揀到嘢買

其他顏色嘅p22係咪都要4萬?4萬,我就吾 ...

係啊係啊。我就係驚Lee 樣
係金色銀扣先4萬
其他3萬8-9左右

大宅

Akimoto2115 發表於 21-12-23 13:23
唔追post有咩問題,
加句不喜勿插就可以

唔追post,再出新post咪石沉大海矛人答之嘛!

講一句爬文做功課成功K.O.啦

大宅

kicoting115 發表於 21-12-23 13:33
係金色銀扣先4萬
其他3萬8-9左右

講真,為一個P22配貨,我覺得其實一啲都唔值得

當然只有你自己知有幾想要,只有你先會知道有幾值得,努力啦

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

angelinaho 發表於 21-12-23 13:44
講真,為一個P22配貨,我覺得其實一啲都唔值得

當然只有你自己知有幾想要,只有你先會知道有幾 ...

我都覺
我個P22 gold 係sa 主動offer, 其實係咪真係好好用就見人見智,真心係有d 重同牙咋

公爵府

kicoting115 發表於 21-12-23 12:46
首先我想澄清一下
1. 衷心感謝各位教導同塞錢落我袋,感激你地
2. 上年個post我有睇,但我亦唔係每個回應都 ...

不用道歉丫! 我一向比較直接你都唔好見怪! 只係覺得好奇點解成年都未解決...
如果主要係價錢問題就更加難比到意見你, 最緊要係你自己覺得值唔值啊...有人為個心頭好高配都覺得好值, 亦會有人覺得唔抵... anyway, 希望你盡快決定到啦

大宅

kicoting115 發表於 21-12-23 12:46
首先我想澄清一下
1. 衷心感謝各位教導同塞錢落我袋,感激你地
2. 上年個post我有睇,但我亦唔係每個回應都 ...

樓主
買野同做人一樣,空想係冇可能實現願望。
要坐言起行,要實踐先得
齋諗問意見都係冇用
仲冇唔同人有唔同際遇
人地要配多配少都同自己可能唔同
所以搵岩SA
都要你買野,中間傾計先知岩唔啱

揀好日子是彈搵間鋪落去買野就一定若干日子後有袋
不要問,只要買

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

kicoting115 發表於 21-12-23 12:50
坦白講,之前1至4 都冇做
但係想由今日開始做,所以就想諗下
由今日開始做,做到1月中左右,會唔會有成果 ...

買H切忌為自己設時限。

做足所謂1.2.3.4.5.6......都只係令自己得到袋的機會[大D]

如果目標係要搵一個好老公,咁設定係一個歲數一定要結婚,你覺得work唔work?

但明天有節目一定要帶個猛男出來見人……有某D途徑係包做得到。

入H店出袋唔打算細水長流,換來段段失望。

未來半年H只會越來越難買,今年的新客下年變舊客。今年的舊客下年依然係舊客。慢慢買慢慢成為舊客,平常心。H永遠有更好的可以去追求。

PS. 近排少左申手黨,先會有咁多jm答。有時一星期四個請教出袋文,令H過份洗版,又真係讀者難接受既。

xbuilder    發表於 21-12-23 23:03
Akimoto2115    發表於 21-12-23 14:01
work hard PLAY hard

伯爵府

有感而發

我玩C同H唔係新手有少少年資,但係都係紫薯!大部分人上得來bk, 一係分享,一係求意見

其實潮版呢度都唔算洗版式發帖,肯用心睇下既 1-2晚都大約會有一定概念
個個會員用心既回覆都好有用,每次遇到伸手式問題都叫人爬文係令你感到好mean? 有冇諗過大家問既問題其實答案都係一樣?點解會員要不停重複又重複再重複去講同一樣野? 個個都係用自己時間去分享成功既經驗值,唔通每個新帖覆曬各人既H路就代表可以拎到袋?

Akimoto2115    發表於 21-12-23 14:01

公爵府

有感而發

呢個問題我真係有思考過,我初入坑時都問過好多儍仔問題㗎,亦感激大家耐心回答,我都有好似你咁諗過,做咩成日叫人爬文唧,唔比人問㗎咩
上得BK耐就漸漸明白,當初比班長同大家點醒一吓都幾好吖(我覺得大家直接講嘢又唔係插我嘅)!之後我領略到,爬文嘅意義可能係在於,要感受一下爬完文都真係無答案果種無奈,就學會唔會再糾纏係好想有人幫我做決定果D位,係要真係自己做個決定然後行動。
Anyway, 我就覺得你個Merry Christmas 用得好D!帶返晒個節日氣氛上嚟
Merry Christmas to you too!

珍珠宮

kicoting115 發表於 21-12-23 13:33
係金色銀扣先4萬
其他3萬8-9左右

3萬8-9都貴啦,這個袋我最盡3萬頭
你會吾會再望吓其他有信譽嘅reseller?我見我搵開嗰間代購,P22賣緊3萬2。(吾好問我邊間,佢啲H都係佛系入貨)

男爵府

kavenzou 發表於 21-12-23 13:57
3萬8-9都貴啦,這個袋我最盡3萬頭
你會吾會再望吓其他有信譽嘅reseller?我見我搵開嗰間代購,P22 ...

都會啊。不過有d要收左訂先搵貨。我又覺得麻麻地。

男爵府

skywalker05 發表於 21-12-23 13:50
樓主
買野同做人一樣,空想係冇可能實現願望。
要坐言起行,要實踐先得

岩岩去左HC , 鞋冇、錶冇,唇膏冇。點解去海港城,因為一落車就係。一陣去埋中環先

大宅

我相信伸手黨見自己post石沉大海冇人答都知咩事

Anyway唔再騎劫樓主個post啦!都係想大家為呢個潮版更健康

首頁
45678...12

尾頁

跳至