少年成長

跳至

首頁
12345...7

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

【醫療保險】新一年想做個精明爸媽,保障自己同家人健康? 用親子王國推廣碼
”BKHEALTH”投保門診及牙科保險送你HK$500超市禮券,平均保費低至每日
HK$1.1,仲有機會贏取Staycation套票及人氣家電產品!

天氣忽冷忽熱,加上流感高峰期就到,小感冒避無可避,萬一傳染埋家人,睇中西醫有時條數都幾襟計,如果需要睇埋專科,開支更加難想像。新一年想做個精明爸媽? 及早為自己同家人投保門診及牙科保障計劃,有咩唔舒服都唔使擔心埋醫療開支,保費更低至每日HK$1.1,真係睇一次醫生都唔止啊!

而家使用親子王國推廣碼"BKHEALTH"投保蘇黎世「健診易」門診及牙科保障計劃,並留言分享,再填妥表格,就可以得到HK$500超市禮券!
1. 使用推廣碼”BKHEALTH”投保蘇黎世「健診易」門診及牙科保障計劃
2. 於此帖下留言分享「點解會選擇投保 蘇黎世「健診易」門診及牙科保障計劃?」
3. 填妥領取獨家優惠表格

唔止咁, 如同一投保人同時為自己及1位或以上家人投保,3位最佳留言者更有機會獲贈額外禮品,禮物有:
● 黃金海岸酒店兩日一夜免費住宿(兩名成人,一名小童)
● Dyson V8 Slim™ Fluffy 吸塵機
● Bruno多功能電熱鍋

民房

中央情報員 發表於 21-12-24 12:29
【醫療保險】新一年想做個精明爸媽,保障自己同家人健康? 用親子王國推廣碼
”BKHEALTH”投保門診及牙科 ...
沒有公司保險的我來說,「健診易」門診及牙科保障是一個適合我的保障,收費都合理,支援的醫生都很多,港九新界都有,而且蘇黎世的信譽都不錯,以前旅遊保險都有光顧過,希望今次繼續會有好的體驗。

民房

沒有公司醫療保險的最佳選擇,有專業的醫生網絡,我已選擇了。

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

以前一直冇接觸醫療保險,覺得自己好健康唔需要用到,但有左小朋友之後,當佢有乜病痛,就發現睇醫生真係好大負擔,排政府又等好耐。

留意到蘇黎世有健診易,睇門診同專科都只係分別需要50蚊同200蚊,好抵!同埋睇婦科、兒科、耳鼻喉科呢類大路專科唔使轉介信,立即幫成家買左,同埋依家BK會送500蚊超市現金券,我當係回贈,更加抵上加抵!

大宅

回覆樓主:

門診保障計劃,受保年齡低至15日,保費合理,使用推廣碼,仲有超市禮券送,推薦給大家

大宅

係咪買任何一隻健診易計劃,都可以拎到500蚊超市禮券,同有無限額呀 ?

大宅

回覆樓主:

蘇黎世「健診易」投保程序簡單,保障項目切合所需,保費便宜

大宅

回覆樓主:

蘇黎世牙科保障計劃,收費經濟實惠,指引清晰

大宅

呢個蘇黎世既保障計劃 , 填補到我份公司保險既不足 , 可以惠及屋企人 , 現在參加仲有好多著數 , 大家快D報名啦

別墅

買了蘇黎世門診保障計劃, 公司份保險唔包屋企人, 阿仔成日睇門診好拿利, 門診保可以睇20次又幾好, 幫輕到唔少

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

回覆 hongfago 的帖子

依家購買任何一個健診易計劃,做齊三步,就已經可以拎到超市禮券架啦! 係無限額架!

別墅

已買蘇黎世健診易門診醫療保障給阿媽,經 BK 投保有500元超市券贈送

別墅

蘇黎世門診保障計劃, 醫生選擇多, 實一間方便

複式洋房

如果一家3口都買左,咁係計人頭送超市禮券,定係只送一份 ?

大宅

中央情報員 發表於 22-1-14 13:30
回覆 hongfago 的帖子

依家購買任何一個健診易計劃,做齊三步,就已經可以拎到超市禮券架啦! 係無限額架! ...
即係我幫自己買健診易個門診同牙科保障計劃,加埋都係拎到1次500蚊超市禮券

複式洋房

健診易投保程序簡單, 醫生選擇又多, 大人小朋友都適合

大宅

moggiey 發表於 22-1-14 13:13
買了蘇黎世門診保障計劃, 公司份保險唔包屋企人, 阿仔成日睇門診好拿利, 門診保可以睇20次又幾好, 幫輕到唔 ...

係呀! 小朋友多數都係感親D小病,買標準計劃已經夠用,價錢又唔貴

大宅

我自已本身習慣每一年洗一次牙$700,如果唔好彩有蛀牙補牙$500隻,所以留意到健診易標準牙科保障一年$868包一次洗牙及無上限補牙.而家仲送$500超市券覺得好抵,就同老公一齊買左蘇黎世健診易標準牙科保障,計落$368/年,淨係洗牙都抵啦

管理員

回覆 Biggles 的帖子

係以人頭計架!

別墅

tintinfafa 發表於 22-1-14 17:20
係呀! 小朋友多數都係感親D小病,買標準計劃已經夠用,價錢又唔貴
優越計劃包趺打都岩小朋友既, 都係多3百幾, 多個保障都好

首頁
12345...7

尾頁

跳至