自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

上校車 發表於 21-12-28 11:42
新城年年都無noise 架啦, 得獎與否都無咩人care

以前有四台聯頒大獎都仲多d noise,冇咗四台聯頒大獎之後,新城嘅頒獎禮基本上冇咩人理,舉行咗都唔知

水晶宮

jtw_ki 發表於 21-12-28 11:52
以前有四台聯頒大獎都仲多d noise,冇咗四台聯頒大獎之後,新城嘅頒獎禮基本上冇咩人理,舉行咗都唔知
...

以前最draw attention 就係李麗蕊無蓬地不停wow wow wow wow wow, 之後就係郭偉安既lur 埋一句句既speech, 聽到耳仔起繭

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

apple~y 發表於 21-12-28 11:37
昨晚live online音響勁差
D聲時大時細
話晒音樂頒獎禮

係現場一樣咁差
有啲歌手唱得細聲啲都聽唔清佢唱咩歌詞。
主持人都唔係好掂

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

baby_yee 發表於 21-12-28 11:38
新城真係太公分豬肉,d獎項名銜真係好佩服。只可惜唱片公司問題令到佢兩個冇獎
...

的確係可惜,我期待睇佢兩個咖

翡翠宮

stagea 發表於 21-12-28 11:46
無左MC!!!
嘥左呀

係啦,有啲失望,佢真係有實力嘅

大宅

karenlyk 發表於 21-12-28 14:14
係現場一樣咁差
有啲歌手唱得細聲啲都聽唔清佢唱咩歌詞。
主持人都唔係好掂

你係現場睇?
我睇直播以為收唔清...完全聽唔到D歌手唱咩同講咩
成個RUNDOWM 又亂....

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

分豬肉,無左頒獎意義啦。

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

ChingYee123 發表於 21-12-28 10:28
新城係李氏集團既電台,以往年年都係俾T台轉播,今年就將個轉播權俾咗佢個仔V台。

不過,新城同TVB合作咁 ...

好似唔係喎,佢放左上網,我有申請link

翡翠宮

MeLKaka 發表於 21-12-28 14:24
你係現場睇?
我睇直播以為收唔清...完全聽唔到D歌手唱咩同講咩
成個RUNDOWM 又亂....

我喺現場呀,好多歌手唱得細聲就lur埋一舊,音響和咪都唔得。

個rundown我哋都搲爆頭,有啲歌手得獎後唱歌,有啲之後唱 大家都覺得好奇怪,完全跟唔到。

珍珠宮

畀面勳章

karenlyk 發表於 21-12-28 14:47
我喺現場呀,好多歌手唱得細聲就lur埋一舊,音響和咪都唔得。

個rundown我哋都搲爆頭,有啲歌手得獎後唱 ...

現場應該比較好了
我聽網上版好多歌手都聽唔清楚
反而睇歌迷現場拍嘅就聽到

首頁

尾頁

跳至