夫婦情感

跳至

首頁
12345...11

尾頁

複式洋房

我已經結左婚啦,結左婚5年,有一個好好既妻子,佢係好老婆黎,
我自己樣貌很好,身高都185,我做營養學,身邊大部份都是女同事,我每次返新工都會有女同事鐘意我,我拒絕佢地,但今次女同事話吾介意我有老婆,想同我咩咩,自問大食既我想傾新鮮,但理智上又叫我吾好甘做,心動是本能,忠誠是選擇提醒自己等,但日子愈耐 新鮮開始大過理智,求救….
備注:新鮮感既意思係性果種
平時好有需要,老婆吾想 ,自己打xx

複式洋房

第一,自細家庭觀念好好,父母都好珍惜婚姻,冇出軌,冇提出個離婚,
第二,自己之前做過教育,教過學生,依家都有幫人補習,我吾想比人覺得其中不正,何以淨人。
第三,自己都有幻想過將來係點,想要幸福既屋企(包括婚姻啦)
第四,自己有返過教會,知道係吾岩
(理智位)
第五,自己知道較大食,一直都係,有時可以一日大食
第六,老婆冇咩性需要,搞佢都好似吾想甘
第七,其實從拍拖開始,我一直都好多人追,係好多桃花,但我老婆係對我最好果個
第八,你話老婆吾比,自己解決咪得,
A.自己解決止標不止本,冇甘爽
B.如果打得多,返工會好辛苦
C.如果吾打,性慾會爆發
續…
一句講哂,如果用基督教說服自己,我們都是罪人,但說服吾到用基督說服自己係狗公
我都試過算命,佢話我會出軌(果個年齡),未發生,但老婆原左我

伯爵府

不如你離婚啦!放生自己!可以隨時隨地揾新鮮感

複式洋房

好難架wow,好老婆黎,未結婚對我好好,冇錢果時都幾照顧我

複式洋房

回覆 HeroSing 的帖子

打錯先岩,性慾先岩

大宅

我都係男,你可以諗下你咁對你老婆佢會有幾傷心,日後既創傷係一世,唔係人人都承受到,。
你都咁大個人,有老婆,控唔控制到睇你自己定力,邊樣重要,邊樣唔重要,乜野係底線,打完個飛機再好好諗多次,唔好比衝動動搖自己既理智。
一份真心,幾多錢都買唔到架

阿豬ma    發表於 22-7-4 10:15

侯爵府

wph256380 發表於 22-1-1 02:46
我都係男,你可以諗下你咁對你老婆佢會有幾傷心,日後既創傷係一世,唔係人人都承受到,。
你都咁大個人, ...

你係好男人

伯爵府

男教育者 發表於 22-1-1 00:54
我已經結左婚啦,結左婚5年,有一個好好既妻子,佢係好老婆黎,
我自己樣貌很好,身高都185,我做營養學, ...
即係你到而家都未出軌, 只係身邊太多誘惑, 加上太太滿足唔到你, 有出軌嘅意念 ?
若果係,我覺得你要好好同太太傾傾, 畀佢知道有危機感, 盡量改善。

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

回覆樓主:

一口拒絕你嗰啲姣婆同事啦!
如果你唔係吊兒郎當,
欲拒還迎,
人地點會覺得同你有機而keep住引誘你?
處理好你同老婆先,
俾佢知你嘅需求,
佢滿足到你你自然就唔會囉囉戀

子爵府

咁你不如索性同老婆講,公司有位女性想約炮,睇下佢点,如果佢緊張你怕你偷食,佢可能改變同你交配多返些呢!

男爵府

樓主,既然你知道自己旺桃花,又睇過相,咁點先可以化解或擋一擋?

你話推算倒你未來會出軌,而太太最後會原諒你,你係咪想試吓呢個推算靈唔靈?
出軌跟外貌唔係掛鈎嘅。

男爵府

第三好緊要,你有幾唔想破壞美好形象同不錯的家庭,就唔好玩火,因為偷食係無得返轉頭嘅事

男爵府

陪月勳章

有小朋友未?冇小朋友就同老婆坦誠,
放生大家

然後你再做一隻快樂嘅性鳥

茶類愛好者    發表於 22-1-2 12:42

大宅

男教育者 發表於 22-1-1 01:00
第一,自細家庭觀念好好,父母都好珍惜婚姻,冇出軌,冇提出個離婚,
第二,自己之前做過教育,教過學生, ...

仲追求新鮮感代表你未ready做人老公或者做爸爸。講完。

子爵府

睇死你都係會出軌!

茶類愛好者    發表於 22-1-2 12:43

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

講到女同事明知你有老婆都要同你咩咩
佢又性慾強呀?

講到自己咁多人鐘意,咁吸引,我又唔係幾信

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

男教育者 發表於 22-1-1 00:54
我自己樣貌很好,身高都185,我做營養學, ...

不如你叫雞啦
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cecelc 發表於 22-1-1 13:35
講到女同事明知你有老婆都要同你咩咩
佢又性慾強呀?

大家都喺聖育強中學做教師

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

crystal媽咪 發表於 22-1-1 14:05
大家都喺聖育強中學做教師

好笑

寶石宮

cecelc 發表於 22-1-1 14:16
好笑

周星星劇情

首頁
12345...11

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊