自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

WChan 發表於 22-1-2 19:12
同感

MC新人之中唱現場真係算最好之一, Jer琴晚現場d音樂中我覺得係有和唱,同埋佢唔係好演繹到狂果種感 ...

MC 現場

大宅

karenlyk 發表於 22-1-2 17:31
上年物語三部曲都好聽

我都係比狂人吸引左,再追返物語三部曲聽,比d時間,Jer 可以走得梗遠

伯爵府

tomatoMM 發表於 22-1-2 18:32

我叱叱都有留意到一個男歌手

今年我最欣賞呢個男新人!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

MeLKaka 發表於 22-1-2 16:18
花姐都係睇中JER 把聲先叫佢入MIRROR...

訪問講過佢最先係拒絕,因為話自己唔識跳舞

男爵府

isismiffy 發表於 22-1-3 09:47
我都係比狂人吸引左,再追返物語三部曲聽,比d時間,Jer 可以走得梗遠

我吾係mirror 粉絲,所以吾太識大部分成員,係因為在收音机聽物語幾首歌被 jer 的聲線吸引去留意 jer。狂人日記一出己非常喜歡,覺得無人可演繹得比佢更好。估吾到mc 都有去唱,雖然mc 唱功好,外型好,但講到聲底,仍覺 jer 優勝些

水晶宮

我唔係mirror fans 亦無bias 既, Jer 完全駕馭到狂人日記呢首歌, 也要提一提, 吳林峰寫呢首歌寫得確係好

大宅

ahpoo 發表於 22-1-2 02:21
唱狂人日記既Jer柳應廷,平時形象成日俾人笑古怪,但live非常勁,聲好靚,stage performance 好得,前途無 ...

新城嗰次仲正,唱得仲狂仲放
叱吒套衫好唔掂

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我聽過JER 現場唱人類群星閃耀時, 真係好好聽, 果核都令我改觀開始留意佢

複式洋房

真係好eason影子

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至