自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

請問大家用時有冇問題?我常常要更新好耐都用不到,又要先選擇餐廳,我覺得麥當勞app真係好唔user friendly.

伯爵府

佢個APPS寫得有問題
成日卡晌"正在更新餐單果度"但我睇數據係無上下載緊野

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

好垃圾
成日要我位置都唔知仲乜

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

GraceLui 發表於 22-1-3 12:56
請問大家用時有冇問題?我常常要更新好耐都用不到,又要先選擇餐廳,我覺得麥當勞app真係好唔user friendly ...

同意, 唔好用

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

今日買10蚊麥樂雞要熄機再開,先見到coupon!!

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

唔明點解要選咗餐廳先, 呢個step作用係咩?唔係營業時間想睇吓有咩優惠都睇唔到

公爵府

回覆樓主:

我直情卡住,更新了1小時還未更新完

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

因為唔同分店唔同價錢!

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

請問大家用時有冇問題?我常常要更新好耐都用不到,又要先選擇餐廳,我覺得麥當勞app真係好唔user friendly ...
一開係咁,要開埋定位,就見自己已選餐廳。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

我通常一入m記自動link去wifi
佢就會login唔到
可能要login 佢地free wifi
通常揀返流動數據就load返個menu出般

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

的確好垃圾。

但我有用,有時係公司幫細路order餐。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

不同餐廳不同價格
一開係要揀左餐廳先可以用落去

子爵府

揀定咗餐廳 覺得個app還好

男爵府

簡好哂食物 到比錢時 話有野缺貨 又唔講有咩缺

子爵府

kenix_kwok 發表於 22-1-3 13:51
簡好哂食物 到比錢時 話有野缺貨 又唔講有咩缺

我又未試過話缺貨, 但試過幾次比錢話比唔到, 不過實際扣左錢, 間分店都收到我訂單的, 每次都要去到間餐廳同職員講.

男爵府

回覆樓主:

Yes, 非常同意,每次攪好耐先落到單。但 app 吾掂,但我繼續用。我同自己講習慣了便好,因為可以落左先 pick up 好方便。

大宅

回覆樓主:

試過幾次買早餐,個套餐入面預設咗啲11:00點後先有嘅食物,但係又比我繼續揀嘢食,到比錢時,話我叫咗啲唔啱時間嘅食物

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

個app係唔好用, 上次明明揀好曬又唔畀我畀錢

翡翠宮

原來大家都係咁,我以為係我手機問題

翡翠宮

cy101 發表於 22-1-3 13:14
今日買10蚊麥樂雞要熄機再開,先見到coupon!!

見到coupon都無用,load唔到個qr code出黎…同職員講佢又話係手機台接收問題

首頁

尾頁

跳至