自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2021勳章

28cm, 折實$1709。
希望可以用十年以上。

ada0707    發表於 22-1-10 10:57
Cheuk2012    發表於 22-1-9 20:51
kwhkwh    發表於 22-1-9 15:02
Wongbuddy    發表於 22-1-9 14:47

男爵府

虎到金來勳章 2021勳章

男爵府

2021勳章

Ononluk 發表於 22-1-9 11:58
希望可以用十年以上。

颜色好靚

彩鑽殿

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

希望可以用十年以上。

我個2015用到依家

琥珀宮

2021勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

隻灰好靚

男爵府

牛年勳章 2021勳章

希望可以用十年以上。

琥珀宮

2021勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

希望可以用十年以上。

不銹鋼煲、都可以用十年以上~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

2021勳章

pomanlife 發表於 22-1-9 12:15
我個2015用到依家

有無試過用嚟煎嘢?
我尋晚試用嚟炆嘢,佢真係太鎖水,我落多咗水搞到碟餸水汪汪

彩鑽殿

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Ononluk 發表於 22-1-9 12:31
有無試過用嚟煎嘢?
...

我用黎炆野多,如豬手,冬菇嗰啲,不過豬肉貴左就冇蚊過喇

珍珠宮

2021勳章 畀面勳章

回覆樓主:

伯爵府

2021勳章

Ononluk 發表於 22-1-9 12:31
有無試過用嚟煎嘢?
...

Staub 好鎖水慳火, 我用嚟炆焗用, 用咗超過12年! 冬天整煲仔飯都用佢!

侯爵府

2022勳章 牛年勳章 2021勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

okgoodla 發表於 22-1-9 13:03
Staub 好鎖水慳火, 我用嚟炆焗用, 用咗超過12年! 冬天整煲仔飯都用佢!
...

煲仔飯
可唔可以指教吓煲仔飯點樣整呀?唔該。

伯爵府

2021勳章

rolandbb 發表於 22-1-9 13:27
煲仔飯
可唔可以指教吓煲仔飯點樣整呀?唔該。

我都係網上找, 先煲米同水、 滾左要搞下個底, 之後中小火約10分鐘金我响7-8分鐘啲飯成型就放臘腸臘肉, 到10分鐘後吾好打開佢! 你要聞下有冇蕉香味! 之後我就會用中細好四邊移下佢就火力等到出香味! 關火焗多10分鐘!

珍珠宮

2021勳章

pomanlife 發表於 22-1-9 12:39
我用黎炆野多,如豬手,冬菇嗰啲,不過豬肉貴左就冇蚊過喇

剛剛用咗嚟煎牛扒了,好好用。

子爵府

2021勳章

抵用,正

超級版主

2021勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

呢個價唔錯
希望你唔好買上癮,我已買到斬手指

彩鑽殿

Charlotte_mom 發表於 22-1-9 14:38
呢個價唔錯
希望你唔好買上癮,我已買到斬手指

我都係買左兩個,矛位擺

彩鑽殿

Ononluk 發表於 22-1-9 14:25

佢個湯煲都好正架,煲湯好好用

大宅

請問電子爐可以用嗎?

大宅

Ononluk 發表於 22-1-9 14:25

請問煎扒會否好大油煙?

首頁

尾頁

跳至