自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

子爵府

抵c la

大宅

不知所謂,仲要係骨醫嚟

水晶宮

kuhs 發表於 22-1-11 12:43
下次埋身肉博之前要check身份證

最保險是入房前check, 因為入房後...都會有罪 (e.g. 非禮, 誘使...)

琥珀宮

回覆樓主:

象牙宮

星洲炒米 發表於 22-1-11 09:48
警方日前搗破雛妓賣淫場所,揭發犯罪集團以毒品誘使未成年女童淪為性工作者,透過社交媒體Telegram以「處女 ...

黃學良 屯門醫院骨科顧問醫生

學良

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

死變態佬, 做得佢個孫架

珍珠宮

回覆樓主:

佢有冇老婆同仔女?

大宅

真係好核突,真係心理變態先會揀未成年,你話去揾一樓一都話佢衰咸濕,佢擺明見倒係13歲先行動啦,正人渣,本身應該都係雞蟲

男爵府

佢自己做骨科,我諗一個13歲女仔同16歲女仔既骨骼都有所不同吧…..

子爵府

2024年龍年勳章

sabun 發表於 22-1-11 13:20
佢有冇老婆同仔女?

應該有掛

子爵府

https://news.mingpao.com/pns/%e6%b8%af%e8%81%9e/article/20220111/s00002/1641837917134/%e6%b6%89%e5%ab%96%e9%9b%9b%e5%a6%93%e8%a2%ab%e6%8d%95-%e5%b1%af%e9%99%a2%e9%86%ab%e7%94%9f%e5%81%9c%e8%81%b7

複式洋房

痴線
一定要坐監

伯爵府

畀面勳章

72leelily 發表於 22-1-11 10:23
唔係斷正都有機打得甩

可能會話身為一個骨科醫生,出現喺骨埸係好合理嘅

侯爵府

回覆樓主:

抵死!咸濕搵啲成咗年無人理你,搵16歲以下嘅細路女根本就係變態!一定要坐監

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章

星洲炒米 發表於 22-1-11 09:48
警方日前搗破雛妓賣淫場所,揭發犯罪集團以毒品誘使未成年女童淪為性工作者,透過社交媒體Telegram以「處女 ...
道德淪亡...嫖妓都算衰, 仲要嫖咁細嘅...抵拉去坐監
成班垃圾!

珍珠宮

joey1001_1001 發表於 22-1-11 15:02
可能會話身為一個骨科醫生,出現喺骨埸係好合理嘅
話有病呀/壓力大呀/抑鬱呀果D囉

子爵府

summering 發表於 22-1-11 12:02
其實可能個醫生都唔知個女仔未成年。做得呢D,馬夫明知未成年,一定打扮得成熟一D。以免起疑
...
你睇下呢間野以乜作招來先喇,處女/幼幼呀,門面無招牌/廣告架,即專做熟客生意架,好難相信條禽獸骨醫唔知未成年來囉,仲要唔嫩口唔食囉,正人渣 !!!!

珍珠宮

回覆樓主:

星空下的淫醫,宮刑處決啦!

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我唔反對嫖,一買一賣。
如果叫雞誤中未成年少女(少男)我都覺得唔好彩有得講,但有心去搵「處女」「幼幼」就真係抵佢死,叫佢家人情何以堪,點面對

首頁
23456...7

尾頁

跳至