夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

lodesea 發表於 22-1-15 14:26
又有人報料佢年近50歲 這次又被騙

你自己覺得呢?
定係人地講你先覺得佢係年紀大

無拍拖經驗真係唔好用交友apps
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

啱啱見面就kiss,有冇檢測新冠肺炎?好彩冇上床,如果唔係性病都可能中埋!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cheongchan 發表於 22-1-15 21:44
啱啱見面就kiss,有冇檢測新冠肺炎?好彩冇上床,如果唔係性病都可能中埋! ...

而家啲人太開放慾火焚身咁
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

lodesea 發表於 22-1-15 12:25
多謝大家回覆 我比睇下佢消失3個禮拜的message 原來全部都係假
其實你仲貼佢D 野出來係米仲係放5低?
成篇野, 毫無營養, 睇得多, 壞眼。

請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

侯爵府

2024年龍年勳章

肥肥寶 發表於 22-1-15 10:25
如果你係宗教原因要守處子之身你應該要搵返同一個宗教嘅男人一齊
Agree. 樓主愛情取態係點?
若有宗教要守處子之身的傳統觀念,應該從傳統途徑,那怕是返教會,朋友介紹或相睇。
玩CMB就是開放心態,交到嘅都係隨便的人。

別墅

lodesea 發表於 22-1-15 12:25
多謝大家回覆 我比睇下佢消失3個禮拜的message 原來全部都係假

高手,咁叻解釋
丫理變道理

邊個做到佢老婆真係慘

男爵府

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30383913&utm_source=copy&utm_medium=share&utm_campaign=msite

疑似同一人

男爵府

欣賞你有腦,會思考,會分析,會查證。世上渣男太多,好好保護自己身體 同 財產,唔好蝕抵呀

伯爵府

你好勁 起到佢底, 提醒啲姊妹們唔好上檔。

珍珠宮

lodesea 發表於 22-1-15 01:04
三個月前, 我在CMB match到一個寫很少字的Profile --36歲, 劍橋大學(university of Cambridge)畢業, 173CM ...

其實佢第一下話自己名牌大學、做banker、36歲都做左成十年啦
出到黎兩條友食兩餐加埋都食唔夠一千蚊,你唔覺得唔合理?
我識既banker溝女唔會出手甘低食3-4百蚊餐啦,最起碼海景開支酒啦
一係佢真係但出手低孤寒、一係佢唔係勁又吹到懶勁
我見識少,你最後發現佢做個個職位係咩黎?同banker差別?

珍珠宮

kaman06 發表於 22-1-15 06:51
樓主係真的話, 我建議你多睇人地拍拖故事, 你係完全新手, 比個老手玩, 男當然唔好, 想呃你上床, 但你 ...

應該真既,打到水蛇春甘長…

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

PTMCYS 發表於 22-1-15 15:07
老實說, 佢個髮線咁高, 如果唔係近50歲, 真係要反思下了, 仲掛住四圍食女.
...

子爵府

RAA 發表於 22-1-16 22:39

不好意思, 這句說話有點失言. 是我當時有點憤慨而說出來, 如果是年近50歲, 都做出D咁既行為, 即係這個人由成年到中年, 三十年間沒有在人生的經歷中覺悟, 仍繼續做出傷害人的事情來滿足自己的獸慾, 枉費上天給他的機會.

子爵府

lodesea 發表於 22-1-15 11:32
講得太好 唔好輸了自己好勝心

樓主, 你情況可能好危險, 色狼隨時在你屋企附近出現, 如果你住的屋苑有保安, 告知他們不要放此人入大廈, 但最好的方法是暫時搬回家(如可以), 色狼差不多食到落口, 一定不會甘心, 千萬不要與他有任何對話的機會, 你的功力根本是應付不來, 一隻小雞事問怎樣應付到隻狼, 不要低估對方了和高估自己能應付, 下次他一定會夾硬來的.

衰D 咁講他褲都除左一半, 你覺得他咁易放手?

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

PTMCYS 發表於 22-1-17 08:11
不好意思, 這句說話有點失言. 是我當時有點憤慨而說出來, 如果是年近50歲, 都做出D咁既行為, 即係這個人由 ...

我梗係明你講乜啦。你絕對唔係笑人髮線高。平時睇你寫野十分中肯及有見地的。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

cathngai 發表於 22-1-15 19:29
如果佢高手啲, 就會識得慢慢煲,唔會咁擒青 , 等到樓主對佢感情深厚時先至落手, 咁都仲有機會食到隻豬 ...
好多人關心樓主......................隻猪

侯爵府

lodesea 發表於 22-1-15 01:05

你。不如唔好post la, 我淨知係個男人囉

伯爵府

micsin 發表於 22-1-17 11:58
你。不如唔好post la, 我淨知係個男人囉
點解唔好post
人在感情迷惘時, 肯索取各方意見, 一來能令自己清醒 ,作出正確決定, 二來也可提醒其他姊妹們, 要當心。

子爵府

師妹利害, 但為什麼比人禁止發言既

侯爵府

cathngai 發表於 22-1-17 12:20
點解唔好post
人在感情迷惘時, 肯索取各方意見, 一來能令自己清醒 ,作出正確決定, 二來也可 ...

我話張相呀 post 左 同無post 相 無分別

首頁
12345...6

尾頁

跳至