自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

揀得有仔嘅,就要有心理準備要接受男方有「另一頭家」,因個仔同前妻、前妻家人,係呢世都有聯繫
例如,阿仔結婚,前妻成家人出現,自己角色難免會被比下去,接唔接受到先?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

揀過無家累,少親戚嘅! 佢50歲隨時老豆老母8,90歲! 其實係咪其係去到要confirm 地位要揀嘅地步?一定要揀?朋友要急住结婚?如果唔係,兩個乒過下日辰都ok !

男爵府

有仔女果個

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

衰啲講句,成4x歲人,都唔知自己想要乜,聽下就算,唔會俾任何意見。

侯爵府

2023年兔年勳章

揀一個佢愛你多過你愛佢嘅!
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

水晶宮

有無爭錢、破產?去查個TU先

翡翠宮

畀面勳章

揀個大家相處時舒服,無不良嗜好的
日日是好日

水晶宮

熊熊老婆 發表於 22-1-19 10:13
兩位男士嘅父母還在嗎?家累重嗎?

諗起以前同事教最後揀個孤兒仔

象牙宮

回覆樓主:

後者,無拍拖經驗先好!但千其唔好係戀母成日要痴家果d

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

佢2個都唔係咁鍾意

象牙宮

beehoneybee 發表於 22-1-19 13:01
衰啲講句,成4x歲人,都唔知自己想要乜,聽下就算,唔會俾任何意見。

死囉…我仔都18歲,我都唔知要咩架喎

公爵府

Gorgor0612 發表於 22-1-19 12:48
揀過無家累,少親戚嘅! 佢50歲隨時老豆老母8,90歲! 其實係咪其係去到要confirm 地位要揀嘅地步?一定要揀 ...

認同,其實人地有冇揀樓主個朋友先? 可能人地都係做朋友ja wo,除非兩個問到出口做女朋友先諗未遲wo

子爵府

虎到金來勳章

咁睇下邊個健康靚仔啲囉

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

beebee67890 發表於 22-1-19 11:21
女主角都四十幾, 搵50差唔多啦,唔通搵小鮮肉咩

唔怪得咁多港女嫁唔出,好驚我家小鮮肉帶個4x返嚟,4x仲搵到都好好啦,依家d男人5x係娶2x

男爵府

yuyu.c 發表於 22-1-19 13:40
唔怪得咁多港女嫁唔出,好驚我家小鮮肉帶個4x返嚟,4x仲搵到都好好啦,依家d男人5x係娶2x ...

女人本身就冇男人咁襟老,搵一樣年紀上到四十幾好快就變咗家姐,見好多同齡夫妻上到四十幾都係姐弟咁,保養得唔好嘅直情好似姑媽同姪仔咁都有,不過有啲女人自己唔知?唔覺定冇乜所謂,大5至10年其實好適合,我身邊都有啲要求高中女,到四張幾都仲係揀緊盼望緊,不過應該都係思想上揀下,學你話齋而家50歲男人都係揀廿幾三十幾

大宅

yoko_hau 發表於 22-1-19 12:37
叫2男去做身體檢查,揀個合格嘅

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

揀個靚仔d

講笑咋, 呢d外人點幫呀

禁止訪問

侯爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

nieualma 發表於 22-1-19 14:01
揀個靚仔d

講笑咋, 呢d外人點幫呀

所以都係樓主自己揀返把啦

伯爵府

Yeung456 發表於 22-1-19 09:59
有個未婚女性朋友 , 大約 41-43歲 , 佢識左兩位男仕 , 都係 50歲左右 , 條件相約 , 兩人主要唔同係 1 個離 ...

見到有jm 回覆,我認同,有邊個可以上床而唔嘔,呢樣真係最終都係要咁做,之前有個大我10幾年(我都唔細)嘅追我,經濟絕對照顧到我,但係我真係諗熄燈我都同佢上唔到床,最後我放棄

首頁
23456...7

尾頁

跳至