美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

一切皆因128試做價body開始,之後佢哋四萬咁樣坤咗我三萬蚊格仔。 初初一兩個月book親星期六日實都有位,之後勁hard sell 加錢做其他,佢連續sell,每次就由佢入嚟做就開始sell,我堅持唔加錢之後就一直book唔到,差唔多一個月先做得一次,心諗咁攪法點做得曬,知佢哋黑商手法後,諗住平日都照做但求去格仔,但佢好似擺明玩嘢,知你去格仔,半個月前book話full booking,唔係就話更表未出!到現在又有疫情經常關門,我仲有一半未做曬唔知點算好。 期已過(話分期兩年,約都兩年,點知又坤我,張約得一年),佢坤我加格仔來續。但知佢手法係勁book唔到,等你做唔晒,咪變相用double價錢買貴plan。可否報警或海關或消委會呢? 有無辦法懲治呢d黑坤店呢!呢?

象牙宮

美容院真心要改良,不要每次都 sale
每次 sale 太煩人。买多承旦不必要的風險
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

依家買facial真係買單次就好,join package風險好大

333s    發表於 22-11-8 20:31

別墅

咁衰!

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章

好衰

禁止訪問

男爵府

哩間真係唔掂,之前做body 跟開一個好的美容師,之後每次book佢,不久公司竟然話佢轉左治療師,價錢貴啲,要扣多格⋯⋯好彩嗰陣時得返唔多格,用完之後走都走唔切!好鬼店的!

大宅

Ocxxx Spa 呢間嘢 真係超唔掂!!
之前有朋友 介紹我去呢度 試按摩, 按得唔舒服, 啲機又唔知做乜, 個嬸嬸好似 唔識用咁. 咁我話我唔join套票, 個經理黑面, 不過好彩 佢按得唔舒服, 我冇 join 啫…

啱啱聽到 另一個朋友 嘅悲慘經歷, 佢幾年前 已經買咗 成幾萬蚊, 當然買嗰陣時 超級好服務啦, 心軟 加威逼利誘, 幾年間 買咗好多錢, 然後有成 五六萬未用, 然後疫情 又用唔到, 之後發生嘅 同之前大家提到嘅 一樣手法, 又book唔到, 或者要你加錢 先有得做, 又會無端端 借啲意 扣多啲錢, 然後服務態度超衰, 勁冇禮貌, 務求激走你, 要你俾咗錢 但唔俾服務你

我朋友而家 嬲到決定唔再去, 費事受氣 同受傷, 買咗一個 好貴嘅教訓.
我奉勸大家 真係唔好諗呢間
影衰晒 呢個行業!

(佢周圍都有分店㗎, 我嗰間喺九龍, 我朋友 勁衰嗰間 喺銅鑼灣, 大家小心)

大宅

Lillianlillian 發表於 22-9-20 19:34
Ocxxx Spa 呢間嘢 真係超唔掂!!
之前有朋友 介紹我去呢度 試按摩, 按得唔舒服, 啲機又唔知做乜, 個嬸嬸好似 ...

如果有人有興趣 報東張, 請聯絡我

禁止訪問

子爵府

May媽媽 發表於 22-1-21 23:05
一切皆因128試做價body開始,之後佢哋四萬咁樣坤咗我三萬蚊格仔。 初初一兩個月book親星期六日實都有位,之 ...
所以依家去襯試做我都唔帶任何卡上去.

禁止訪問

複式洋房

我之前淨返最後一格又就嚟過期, 尾2個次去, 佢勁 sale 我加格仔, 我講左打算唔JOIN 住, 最尾個格最終做開間分店, 點book 佢都話無位, whats app book 都唔 show 我

禁止訪問

象牙宮

正是因为低成本和超高利润,越来越多企业或个人转型加入医美行业。
醫美行業“暴利” 皮膚管理開的愈來愈多。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至