自由講場

跳至

首頁
12345...16

尾頁

公爵府

2021勳章 笑得好勳章

39歲李佳芯(Ali),早前被《東周刊》踢爆跟「蟲草大王」陳恩德(Mark)在酒店「密會」兩小時。Ali對新戀情曝光表示好無辜,強調跟Mark「純工作接觸私下冇聯絡」急於跟男方劃清界線。Ali身邊一位姊妹睇唔過眼爆料,指Ali早於前年還跟舊愛陳炳銓一齊時已接受Mark的熱烈追求,還提供多張Ali和Mark的甜蜜拍拖照力證兩人秘戀一年。
去年10月,兩人被本報拍到於五星級酒店「密會」兩小時。事後,Ali就緋聞回應表示去酒店只係洽談關於腦退化微電影合約問題,強調唔係拍拖,跟Mark亦唔會有發展空間。其實Ali所說的電影合約,正是由Mark投資拍攝的微電影,並由Ali執導、監製兼主演,屬於慈善性質。

不過,Ali的姊妹透露前年年尾Ali尚未跟陳炳銓分手,明知Mark對她有意就對男方不斷大送秋波,當時兩人已展開曖昧關係。她說:「Mark追Ali時,Ali跟陳炳銓未分手,三角關係維持咗一段時間。後來,Ali公開跟舊愛分手,Mark還表現得滿心歡喜,說自己終於贏得美人歸。」其姊妹還提供了前年12月聖誕節,Ali在Mark於九龍塘畢架山豪宅內的草地花園享受二人世界的甜蜜合照,說Ali有在閨密間晒命。照片可見,一如傳聞所言,兩人在人造雪景下過聖誕,Ali更跟男方貼住甜笑selfie。

Ali的姊妹續指去年中兩人關係逐漸明朗,Ali更以女友身份向Mark提出投資她拍攝微電影的要求。當時Ali主動提議Mark幫手籌集拍攝的經費,或者之後贊助首映,最後,Ali向Mark索取約35萬元的贊助費。她說:「Mark聽到Ali回應兩人只是合作關係有點傷心,明明就是無條件、無利益的付出,自己出心出錢撐女友,卻被說成生意拍檔。」事實上,Ali與Mark已秘戀逾一年,本報取得多張 Mark以「男友視角」拍攝Ali的照片。相中的素顏Ali笑意盈盈,一臉陶醉。其中一張相,見到Ali毫無避忌大啖吃着燒鵝髀。另外,為打動Ali芳心,Mark出手極之豪爽。Ali姊妹透露Mark花盡心思設計了一個「心」字圖案,並找人鑲嵌一個鑽石心口針送給Ali作為訂情禮物。

大宅

其實我都唔明點解d有錢人成日會追過氣中年女明星
後生,靚就話, 成日都係3x,4x歲但會有有錢佬埋單

opclk99    發表於 22-1-25 23:18

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

佢揾親啲男朋友, 都咁靚仔!如果傳聞係真, 成日遲到, 咁祝佢早日嫁人, 可能諗住退出娛樂圈!

別墅

大聲公 發表於 22-1-25 10:36
39歲李佳芯(Ali),早前被《東周刊》踢爆跟「蟲草大王」陳恩德(Mark)在酒店「密會」兩小時。Ali對新戀情 ...

佢真係唔鍾意靚仔

girlbear    發表於 22-1-25 14:06
funfun759    發表於 22-1-25 13:47
la_source    發表於 22-1-25 12:01
SIRIABABY    發表於 22-1-25 11:35
wcpcelia    發表於 22-1-25 11:24

水晶宮

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章

佢揀男友的眼光都好獨突

珍珠宮

2021勳章

moggiey 發表於 22-1-25 10:45
佢真係唔鍾意靚仔

珍珠宮

2021勳章 畀面勳章

佢真係唔鍾意靚仔

都唔駛搵d醜樣呱
有中間㗎嘛

Juliaqq    發表於 22-1-25 17:53

琥珀宮

2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

d相擺明係個中佬自己放出黎!

珍珠宮

2021勳章 2018母親節勳章

男友視角扮閨密爆料,控訴慘被利用當兵投資微電影,呢期咁多痴情男公開關係

證明男士獻恩勤,非食不可女人都唔弱,願者上釣

公爵府

kwokdicken 發表於 22-1-25 10:40
後生,靚就話, 成日都係3x,4x歲但會有有錢佬埋單 ...

trophy掛

子爵府

牛年勳章 2021勳章

佢真係唔鍾意靚仔

可以揀個更好,其實真心吾襯

公爵府

2021勳章

佢真係唔鍾意靚仔

佢D仔又真係醜喎

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2021勳章 認識瑞士牛牛第一回

珍珠宮

2021勳章

回覆樓主:

趕住上岸

ada0707    發表於 22-1-25 11:55

水晶宮

2021勳章

後生,靚就話, 成日都係3x,4x歲但會有有錢佬埋單 ...

大叔個look好唔掂

男爵府

2021勳章

雖則睇內涵姐,都唔使搵個咁既樣呀

男爵府

mickeyeva 發表於 22-1-25 10:42
佢揾親啲男朋友, 都咁靚仔!如果傳聞係真, 成日遲到, 咁祝佢早日嫁人, 可能諗住退出娛樂圈! ...
可能佢就係想提早解約嫁人去, 真真正正嘅偽人, 上次俾記者喺酒店撞到正都死口不認

男爵府

咁我寧願要依個唔靚仔既中佬, 起碼個樣順眼和善, 佢舊果個唔只唔靚仔, 仲係相當醜樣果款

ic34    發表於 22-1-25 11:31

水晶宮

2021勳章

佢個樣其實係靚,但搵親啲男嘅個樣

侯爵府

2021勳章

大聲公 發表於 22-1-25 10:36
39歲李佳芯(Ali),早前被《東周刊》踢爆跟「蟲草大王」陳恩德(Mark)在酒店「密會」兩小時。Ali對新戀情 ...

嘩, 靚仔到咁, 簡直天生一對 豬聯壁合

首頁
12345...16

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊