婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

lovebobo 發表於 22-2-3 08:13
你個99真係極品黎

可能我前世欠左佢成家。

如果我奶奶不是咁極品,佢點會生兩個女都一樣咁款?

好在自己頭家正常、爭氣。如果我地窮到沒瓦遮頭,仲不比人踩多二腳?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Astra00 發表於 22-2-3 08:15
可能我前世欠左佢成家。

如果我奶奶不是咁極品,佢點會生兩個女都一樣咁款?

你D姑奶姑仔有樣學樣,呢個世上又多兩個極品

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

Astra00 發表於 22-2-3 08:15
好在自己頭家正常、爭氣。如果我地窮到沒瓦遮頭,仲不比人踩多二腳?
講起錢,我果件變面功夫都不野少。
話說我少年運差,冇沒瓦遮頭,來港住酒店, 之前C6都向我打定底,我地窮, 老人家冷冰。
好啦, 某一年, 我地有瓦了,請佢來住,因此中伏。由後母變左慈母上身。連C6都被佢嚇親。好彩條友本身退休不用我地照顧, 否則到我擔心要take care埋佢。
所以我更加堅定, 有錢不一定要俾面色人地睇, 最少5會令人家俾面色你睇。
與其生件金polo 繼後,不如盡力搵錢旁身。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

水晶宮

lovebobo 發表於 22-2-3 12:16
你D姑奶姑仔有樣學樣,呢個世上又多兩個極品

直程啦。鄧佢將來啲心抱慘(如有)。

水晶宮

kwhkwh 發表於 22-2-3 12:46
講起錢,我果件變面功夫都不野少。
話說我少年運差,冇沒瓦遮頭,來港住酒店, 之前C6都向我打定底,我地窮, ...

網友,至理名言,謝謝分享。所以我不浪費,努力賺錢儲錢,未至於超慳錢,但應洗則洗。就係要儲本錢(本事)不好比人看少。我那件照有面色,但我不理佢。

大宅

wholemilk 發表於 22-2-2 23:46
點解你又唔問吓,本來99生日咁高興,以為可以見吓新抱同粒孫,但因為你湊得唔好令佢病,宜家見唔到,99會唔 ...

如果你已為人父母,你都好大壓力wor,佢地一病就關你事要給你鼓勵再鼓勵
我的小寶寶! 祝願你們身體健康!歲歲平安!

首頁

尾頁

跳至