自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

會唔會有葵涌邨嘅漏網之魚(執行李走佬嗰班)?

珍珠宮

究竟我是誰 發表於 22-2-4 17:26
會唔會有葵涌邨嘅漏網之魚(執行李走佬嗰班)?

一定有

侯爵府

2024年龍年勳章

應該有

侯爵府

好媽媽勳章

又或者會唔會逼來花墟買花後感染,因為身貼身,超多人。

[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

珍珠宮

Jamesmama 發表於 22-2-4 17:52
又或者會唔會逼來花墟買花後感染,因為身貼身,超多人。

我覺得過年前買花同買餸係隱形傳播鏈高危

侯爵府

好媽媽勳章

redhot 發表於 22-2-4 17:54
我覺得過年前買花同買餸係隱形傳播鏈高危

同意
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

珍珠宮

無得估,呢隻變種勁在可以長時間依付物件,就算兩個人無面對面見面都有機會傳染到。

伯爵府

可能搭車感染,呢樣追蹤唔到

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

太多可能

男爵府

Ononluk 發表於 22-2-4 18:03
無得估,呢隻變種勁在可以長時間依付物件,就算兩個人無面對面見面都有機會傳染到。
...
其實我覺得d花一定有箘痴係到

首頁

尾頁

跳至