自由報料

跳至

首頁
23456...15

尾頁

大宅

cathy1117 發表於 22-3-24 18:18
我今日剛剛答應左呢個Offers ,$178(1000M)24month……另外送$1200惠XCoupon,唯到$128 month!!
...

想問惠康卷是不是要經送的the club積分來換取?
是打上台問月費??

伯爵府

ChauBo 發表於 22-3-16 09:08

$58包唔包電話? thx

男爵府

cathy1117 發表於 22-3-24 18:18
我今日剛剛答應左呢個Offers ,$178(1000M)24month……另外送$1200惠XCoupon,唯到$128 month!!
...

請問私樓定公屋?有冇mytv?

男爵府

lovelycatcat 發表於 22-3-22 08:56

3月到期,到期前一個月sent cut form
想問下cut form 可以sent 去邊, 我打hotline問話一定要交去門市先得

男爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章

cc1226 發表於 22-3-24 23:24
想問下cut form 可以sent 去邊, 我打hotline問話一定要交去門市先得

我交門市,找人代交都可以。

大宅

2024年龍年勳章

前日打去客服填cut form,佢叫我send email
[email protected]

男爵府

smile828 發表於 22-3-24 23:10
請問私樓定公屋?有冇mytv?

公屋….(emoji)️My TV呀!!

男爵府

cherrycat717 發表於 22-3-24 19:03
想問惠康卷是不是要經送的the club積分來換取?
是打上台問月費??

因為我5⃣️係The club會員,所以我要去沙田或尖沙咀拎Coupon!我同事都(emoji)️續約,佢話係用5400分黎換取$1200惠X Coupon!但呢個Offer係比仲(emoji)️1個(emoji)️(emoji)️約到期!

大宅

cathy1117 發表於 22-3-25 08:13
因為我5⃣️係The club會員,所以我要去沙田或尖沙咀拎Coupon!我同事都(emoji)️續約,佢話係用5400分黎換 ...

明白,我6月到期,了解下約,唔該晒!

子爵府

2023年兔年勳章

我都係6月到期。隔日不同人call,港島私樓,貴到呢,3年約,100M,包disney mytv super 及家居,月費$178,點同佢續。
27/11 就是我的大日子呀!!

男爵府

cherrycat717 發表於 22-3-25 14:10
明白,我6月到期,了解下約,唔該晒!

子爵府

2023年兔年勳章

昨晚又打來,終於回落$139,簽兩年,包家居電話,tv super,及home plus $800。

算啦,個人接受到。
27/11 就是我的大日子呀!!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

遞交服務終止表格途徑:
1)郵寄至:九龍中央郵政局郵政信箱73910號
2)電郵至:[email protected]
3)Fax至:39997000

我早幾日係網頁問的

珍珠宮

月希 發表於 22-4-13 20:11
遞交服務終止表格途徑:
1)郵寄至:九龍中央郵政局郵政信箱73910號
2)電郵至:

請問 cut form 係邊攞呀?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

係佢個網有即時對話...
係果度問佢拎就得...
佢會EMAIL去你登記的EMAIL

別墅

月頭交咗cut form,見今日網上續約價$58,100M,包家居電話 & mytv super,即刻續咗

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

潘白兔 發表於 22-4-13 19:50
昨晚又打來,終於回落$139,簽兩年,包家居電話,tv super,及home plus $800。

算啦,個人接受到。 ...

100m?你續左啦?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

昨天打黎500m 135簽2年,ok嗎?本身用梗139

珍珠宮

LL1023 發表於 22-4-14 00:15
月頭交咗cut form,見今日網上續約價$58,100M,包家居電話 & mytv super,即刻續咗
...

請問你係幾時到期呀?我6月尾,佢話5月尾先可以交cut form

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

xp 發表於 22-4-14 08:42
請問你係幾時到期呀?我6月尾,佢話5月尾先可以交cut form

會唔會搞錯左,Cut form 要1個月前交

首頁
23456...15

尾頁

跳至