二手市場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我有男生夏季校服(17碼) & 運動服各1套,夏季白色長袖外套1件,冬季男生校服(裇衫17碼、褲24碼) & 運動服(6碼)各1套,冬季紅色長袖外套1件,冬季紅色背心外套1件,冬季校褸1件(M碼)
適合K1、K2穿着,我仔只讀左1年K1,另外有書包、活動袋、功課袋可送埋,有興趣請pm我,我留電話聯略,thanks三聖輕鐵站交收

別墅

淨係全套冬季,都要六佰幾,唔想浪費,有興趣請pm我,我留電話聯略,thanks
原帖由 helen_yee 於 09-6-10 11:39 發表
我有男生夏季校服(17碼) & 運動服各1套,夏季白色長袖外套1件,冬季男生校服(裇衫17碼、褲24碼) & 運動服(6碼)各1套,冬季紅色長袖外套1件,冬季紅色背心外套1件,冬季校褸1件(M碼)
適合K1、K2穿着,我仔只讀左1年K1,另外 ...

大宅

請問冬/夏季全套及書包都唔洗錢..???我亞囝今年8月會入讀k1囉..

原帖由 helen_yee 於 09-6-11 11:54 發表
淨係全套冬季,都要六佰幾,唔想浪費,有興趣請pm我,我留電話聯略,thanks

別墅

係呀,全部唔收錢
原帖由 pm-11 於 09-6-12 11:15 發表
請問冬/夏季全套及書包都唔洗錢..???我亞囝今年8月會入讀k1囉..

大宅

咁要點交收呢?咁有冇其他咩要求呢..?我個仔都生得幾高,依家都有1米07高,八卦問下...你點解唔繼續讀既..?咁依家會去邊間讀呀..?
原帖由 helen_yee 於 09-6-12 14:22 發表
係呀,全部唔收錢

首頁

尾頁

跳至