自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大力大力 發表於 22-2-17 12:19
國內很多合格檢測包、批發價約$10~

最平4.5人仔,好多FB網店賣緊HK$29
另外有啲大牌子8.5~10人仔不等,T字頭嗰隻9.5人仔
其實咩牌子都好,源頭工厰可能一樣

男爵府

ztip 發表於 22-2-17 11:42
Fb有間代購賣$168

小心呢間野

男爵府

Wistariatree 發表於 22-2-17 08:57
呢隻呀

我訂果時已經話冇
淡而無味

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

龍貓車 發表於 22-2-18 03:59
小心呢間野

多謝提醒

伯爵府

大力大力 發表於 22-2-17 08:51

香港政府定了一億個快到、減價散貨?

政府唔知訂邊間?真係肥仔過肥仔

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

三棵樹 發表於 22-2-18 01:19
最平4.5人仔,好多FB網店賣緊HK$29
另外有啲大牌子8.5~10人仔不等,T字頭嗰隻9.5人仔
其實咩牌子都好,源 ...

近日我啲WhatsApp group不停都有朋友話可以一齊團購, Minimum order好大㗎, 但呢啲時勢每人都認購好幾十支,但已經好多日都冇消息,都冇見佢哋任何一個話已經收到現貨,其實經過以前Facebook網店口罩,都應該知道現貨最實際,三四個月後先比啲測試Kit比你都冇用啦。係呢啲疫情時勢,Time is money ,我寧願比多少少,喉嚨覺得唔舒服即刻有得用。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

俾咗錢都退差價,抵讚

子爵府

回覆樓主:

過佰蚊一盒,真心唔捨得,老公公司有派幾盒喺屋企看門口,尋日喺日本城現場有我買,225蚊5盒,即買10盒,再幫鄰居買5盒。我和鄰居都咁諗,家人計每人有幾盒,唔想盲目囤貨。
手頭上無貨嘅家庭,現貨緊要d,平幾多都無用,唔知幾時先到手,早兩年初疫情時撲口罩消毒嘅經驗。第二批入貨唔急用,才會考慮團購平價。

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Wistariatree 發表於 22-2-17 07:39

知足常樂,我又唔係澳洲人,身處香港,澳洲免費派都唔 ...

總有離別的時候

男爵府

麟媽媽 發表於 22-2-18 09:22
近日我啲WhatsApp group不停都有朋友話可以一齊團購, Minimum order好大㗎, 但呢啲時勢每人都認購好幾十 ...

我已經買左,可以散買,集運倉已收貨。尋日再幫朋友買20個,今日發貨

首頁

尾頁

跳至