自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

牛年勳章

sochui 發表於 22-2-19 14:13
華大

哦~ 咁…既然華大都認左頭,個盒上有冇嘜頭又唔係咁重要喎!
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

珍珠宮

Carol999 發表於 22-2-19 14:51

這間廠有做華大代工和用自家公司出品,都應可靠

子爵府

bbyou 發表於 22-2-19 14:00
買到,有現貨

Thx買到了

大宅

回覆 goo_littlebb 的帖子

請問收貨時會唔會有付款收據?

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

kl777 發表於 22-2-19 21:23
回覆 goo_littlebb 的帖子

請問收貨時會唔會有付款收據?

大宅

goo_littlebb 發表於 22-2-19 21:27
昨天我係幫公司訂, 咁點算,我只收到SMS確認訂購成功,之後取貨會唔會有其他購物付款證明呢?

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

kl777 發表於 22-2-19 21:34
昨天我係幫公司訂, 咁點算,我只收到SMS確認訂購成功,之後取貨會唔會有其他購物付款證明呢?
...

如果你幫公司訂,試下叫佢印返俾你或者開手單?或者去佢facebook問?
因為拎貨係收銀另一邊,有職員睇返個電話list派,我買2盒,拎完就走無諗住拎收據。

大宅

goo_littlebb 發表於 22-2-19 21:37
如果你幫公司訂,試下叫佢印返俾你或者開手單?或者去佢facebook問?
因為拎貨係收銀另一邊,有職員睇返個 ...
好的,謝謝你,到時請收銀幫忙一下,真係冇諗過網上訂購冇訂單比返我哋

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

nama 發表於 22-2-19 11:05
請問知唔知今日那間日本城或者莎莎仲有現貨呀?
今日莎莎有。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Carol999 發表於 22-2-18 12:51
https://bit.ly/3H01D9B

不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我去日本城買唔到。比我無意中見到sasa有得賣,$48盒。

珍珠宮

回覆樓主:

今日買咗5盒

大宅

快速檢測包|代工廠牌被貼上「華大出品」標籤‎ 大型連鎖店都出錯
https://www.hk01.com/article/737636?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
病毒變種危機!接收最新疫情警報,立刻下載App:https://hk01.app.link/LG71h8MfUbb

大宅

Carol999 發表於 22-2-19 14:51

冇 BGI

公爵府

牛年勳章

babychin 發表於 22-2-19 22:57
快速檢測包|代工廠牌被貼上「華大出品」標籤‎ 大型連鎖店都出錯
https://www.hk01.com/article/737636?u ...

不是華大出產,係OEM版黎嘅
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

首頁

尾頁

跳至