想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

本來後日約左醫院第一次照超聲波
琴晚突然覺得呢星期個胸好似突然唔痛左,行路又唔洗就住就住,好似d徵症無晒咁。但我同自己講 無出過血 應該無事ge.
點知果一日早上凌晨5點去廁所時
一抹 成塊紙都係紅(好似血水咁)
果一刻我問緊自己係咪發緊夢
之後成個人都勁驚 個心跳勁快
訓唔返 因為我係外國 唔同香港 week-end好難去醫院搵人幫你照
好好彩約到一個婦科即日早上有位
成個等過程超漫長 個心勁快
最後佢陰超左 比左心跳聲我聽
同見到bb 個心閃閃 個人立即鬆晒
醫生話so far都唔覺有問題
佢話可能bb 起緊屋 所以會流血
返到家都仲係有血 希望快點停
星期一再去醫院正式檢查返

大宅

同你一樣,都係ivf, 開頭出血,而家bb都20個月喇,放鬆啲訓下休息下。我陀時都間唔時出血要入醫院,係驚既,但bb一切都好正常~係胎盤低小小。

複式洋房

Ps 岩岩先發現 我前日打邊爐飲左幾杯酸梅湯 唔知關唔關

大宅

parisbuy 發表於 22-2-19 23:41
Ps 岩岩先發現 我前日打邊爐飲左幾杯酸梅湯 唔知關唔關

大肚婆唔食得山楂ga

別墅

山楂係排瘀血,有疑問唔好亂食野

複式洋房

男爵府

Lulu8000 發表於 22-2-19 22:23
同你一樣,都係ivf, 開頭出血,而家bb都20個月喇,放鬆啲訓下休息下。我陀時都間唔時出血要入醫院,係驚既 ...

平安 ,無事無事

複式洋房

星期一去醫院做陰超 都話Bb無事
但返到家竟然係護墊有暗紅5蚊銀大的紅

難得星期日全日臥床 星期一早上已經流少好多
仲變成啡 出一出去個醫院 又見紅
好煩呀

別墅

祝好孕

洋房

Lulu8000 發表於 22-2-19 22:23
同你一樣,都係ivf, 開頭出血,而家bb都20個月喇,放鬆啲訓下休息下。我陀時都間唔時出血要入醫院,係驚既 ...

我都係Ivf,今日第放胎後第11日,下早都流左粉紅色,肚有D辣住辣住咁,但係唔痛。

子爵府

parisbuy 發表於 22-2-19 20:36
本來後日約左醫院第一次照超聲波
琴晚突然覺得呢星期個胸好似突然唔痛左,行路又唔洗就住就住,好似d徵症 ...

我自然懷孕嘅,岩岩有左唔知,突然出血以為m到,唔舒服入左醫院先知有左,流左十幾日血先停,醫生都唔知咩原因,bb已經滿左月喇

首頁

尾頁

跳至