自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

珍珠宮

ddjonas 發表於 22-3-3 15:20
最近她再被選中入圍美國電影網站TC Candler舉行的「全球百大美女帥哥排行榜」,而她首次入圍是2012年,當年 ...

Amyo 都吾知咩樣,尼個咩美國電影網站,Anson Lo, 薑同Edan都算帥哥,甘朱凌凌許凱楊洋尼d未宇宙帥哥?

水晶宮

同mirror一樣咁笑話

大宅

最近她再被選中入圍美國電影網站TC Candler舉行的「全球百大美女帥哥排行榜」,而她首次入圍是2012年,當年 ...

我...唔認同

男爵府

wannabe118 發表於 22-3-3 15:31
Anson lo 咁醜樣都比人話靚仔啦
審眼眼光真係見人見智

馮素波咁樣

伯爵府

原來又係另一條搵錢途徑,各取所需

根據TC Candler公佈規則,網民可以去官方YouTube和Instagram提名,但主辦方唔一定接受,今年新增Patreon課金提名投票制,每月畀3蚊美金,就可以提名一位;每月畀5蚊美金,可以提名3位;每月畀10蚊美金,可以提名5位,而且主辦方係唔能夠拒絕提名。如果連續課金6個月,可以提早知道最終名單,兼有投票權。

根據Patreon資料顯示,TC Candler已經有1431位課金,假設全部都係最低課金金額,一個月已經有4293美金,折合3.3萬元港幣。

伯爵府

有唔願意透露姓名嘅鏡粉指,自己無課金,但觀察到部分粉絲為支持偶像獲提名,唔介意課金畀TC Candler,令自己鍾意嘅鏡仔上到國際層面多啲,多啲人認識,「有咗提名,又可以見報咁」佢話相比起買門票、代言產品,喺Patreon課金唔算得係乜。但亦有鏡粉有唔同心態,「有啲會講鬥錢多冇意思。」
佢覺得粉絲都希望幫一幫鏡仔,衝出亞洲、打入國際,幫手推係好正常,而有強大粉絲應援,都係實力一種,「要撐Mirror,唔想佢哋返大陸搵錢,呢啲課金應援係好難慳,自己偶像自己撐。」

伯爵府

RT 發表於 22-3-4 10:46
原來又係另一條搵錢途徑,各取所需

根據TC Candler公佈規則,網民可以去官方YouTube和Instagram提名,但主 ...

果1431位已課金,肯定全部係鏡粉!

侯爵府

唔係卦⋯⋯

首頁

尾頁

跳至