自由講場

跳至

首頁
34567...11

尾頁

珍珠宮

mizuho 發表於 22-3-4 09:22
啲歌都好聽
首”Maria”成為日日叫醒我嘅鬧鐘

你一講Maria,即刻有朱靜跳舞嘅畫面,諗起都戥佢尷尬

男爵府

missyoumum 發表於 22-3-3 22:43
哇!個男主角真係好靚仔,零死角。
佢係繼玄彬後,可以迷到我的韓男
...

我都係
不過之前玄彬我係純粹鍾意同欣賞
但係而家車銀優我係入咗深坑爬唔番出嚟
越睇得多佢d背景、綜藝、訪問等,越更加愛佢
覺得佢唔止靚仔叻仔咁簡單,好有內涵又搞笑
唉,我而家一把年紀先第一次學人追星

男爵府

mizuho 發表於 22-3-4 09:23
最重要冇人工微調,而且係學霸
簡直係完美兒子

我本來諗住介紹俾d仔睇吓呢個哥哥幾乖幾叻仔
點知睇下睇下自己跌咗入深坑爬唔番出嚟

珍珠宮

은우수호 發表於 22-3-4 10:11
你一講Maria,即刻有朱靜跳舞嘅畫面,諗起都戥佢尷尬

但係真係好歡樂wor

珍珠宮

angelhair88 發表於 22-3-4 10:17
我本來諗住介紹俾d仔睇吓呢個哥哥幾乖幾叻仔
點知睇下睇下自己跌咗入深坑爬唔番出嚟
...

早早入坑啦
重要佢真係彈得一手好琴,呢下先殺死人
同事迷王一博,但當我俾佢睇車銀優時,她自己都話呢個贏噻

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

噉等我又睇下先好耐無睇過韓劇喇。

伯爵府

angelhair88 發表於 22-3-4 10:15
我都係
不過之前玄彬我係純粹鍾意同欣賞
但係而家車銀優我係入咗深坑爬唔番出嚟
係呀!玄彬結婚了,泡影幻滅啦
而家呢個那麼年輕,大把前途
隔住電視望也心心眼不得了,
期待佢再有新戲。我都係一把年紀了
有啲衝擊好吖!青春,重力燃燒吧

珍珠宮

missyoumum 發表於 22-3-4 12:17
係呀!玄彬結婚了,泡影幻滅啦
而家呢個那麼年輕,大把前途
隔住電視望也心心眼不得了,
銀優今年會有電視劇同電影出呀, 到時請多多捧場啊...

電視劇「Island」預計今年五月首播, 跟金南佶、李多熙合作,
銀優飾演為惡靈潔淨心靈嘅神父,
英文係母語, 要靠睇韓劇學韓文嘅一個男仔.
(FF劇照)

................

電影「分貝」, 同金來沅、李鐘碩合作,
銀優飾演聽力異於常人嘅海軍, 幫手拆彈...
為切合電影, 銀優刻意增肥, 令自己睇起嚟面口冇咁削.

(真實電影劇照)

missyoumum    發表於 22-3-4 14:48

珍珠宮

mizuho 發表於 22-3-4 10:56
早早入坑啦
重要佢真係彈得一手好琴,呢下先殺死人
同事迷王一博,但當我俾佢睇車銀優時,她自己 ...
我又係超鍾意睇銀優彈鋼琴

銀優上綜藝Happy Together, 彈唱繼承者們OST「兩個人」

片源

銀優彈琴撩女仔. 拍劇花絮

片源

銀優HK fan meeting時自彈自唱

片源

大宅

은우수호 發表於 22-3-3 22:41
粵語配音版有27集,仲有10集追吓呢

伯爵府

은우수호 發表於 22-3-4 00:39

銀優比漫畫主角更加超現實,讀書時期有大量傳說中嘅事蹟, ...

完全feel到jm你嘅熱愛,倒背如流
女同學們好幸福,讀書時期有個接近神一般嘅師兄可以崇拜。

伯爵府

虎到金來勳章 hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

은우수호 發表於 22-3-3 21:38
啱啱今晚嗰集修豪撞車入院,聽晚醫院戲會好好笑又sweet,期待中。
(雖然韓版翻睇到識背)
...

仲有無咩劇 推介?

大宅

ywsha2020 發表於 22-3-3 23:56
套劇應該做左一半,好唔捨得佢大結局,唔知大家有冇類似輕鬆愛情片介紹?
...

我不是機械人
好笑,輕鬆
男主角俞承豪啲戲幾好,車銀優太年青,演技未到位

禁止訪問

珍珠宮

ywsha2020 發表於 22-3-4 18:20
等我睇吓先,多謝你介紹,thank you
未睇劇之前, 不如睇銀優同承豪兩個靚仔一齊拍嘅廣告先吖

片源

珍珠宮

ballball329 發表於 22-3-4 15:17
仲有無咩劇 推介?
如有興趣, 可以睇吓銀優做配角嘅劇吖, 可能佢唔係做主角, 冇咁大壓力, 反而演得好自然...

復仇筆記:
銀優做返「車銀優」, 同男一朴所羅門爭女仔, 呢套劇唔好俾個劇名呃到, 其實sweet到爆.

最強一擊:
銀優做大明星, 劇中大配角, 同女主有啲對手戲, 花式撩女仔, 戲份唔多, 但好多人因為呢套劇而見識到銀優嘅美貌.

Top Management:
銀優又係做明星, 不過係落難嗰隻, 為咗維持自己男團嘅人氣度, 走去拍埋啲師奶劇, 又係男二, 鍾意女主.

至於做男一嘅劇, 強烈建議睇「新入史官丘海昤」, 銀優做一個中二病其實身世好可憐嘅王子, 銀優王子鍾意女主鍾意到死, 女主唔要佢, 佢求女主唔好唔要佢, 最多唔做王子都求女主同佢一齊...王子好可憐㗎. 同埋呢套王子嘅衫好靚, 齋睇王子都值回票價.
..............

介紹埋你睇呢個MV, 銀優幫Urban Zakapa拍, 好靚仔㗎.
You're the Reason

片源

禁止訪問

男爵府

doraemonfifi 發表於 22-3-4 09:17
我就係因為銀優咁完美先入咗銀優坑

記得以前覺得後生嘅張栢芝超級靚,零死角
跟住一開口唱歌就…(唔計佢d複雜嘅背景同關係)
我當時心諗,上天係公平嘅

所以遇到車銀優之後,我真係第一次覺得上天好唔公平,有乜理由連把聲都好好聽
記得佢分享過佢冇蛀牙添!(我心諗係咪人類嚟架?)

侯爵府

hihamham 發表於 22-3-4 18:06
我不是機械人
好笑,輕鬆
男主角俞承豪啲戲幾好,車銀優太年青,演技未到位

車銀優某啲位係做得麻麻,可以話真係做戲咁做,做得好鬼假,不過呢慢慢睇落去又會發覺佢係每套戲裏都不斷咁進步,係越做越好,希望大家都比機會銀優依位年青人,支持下佢啦

珍珠宮

SullytheMonster 發表於 22-3-4 15:10
完全feel到jm你嘅熱愛,倒背如流
女同學們好幸福,讀書時期有個接近神一般嘅師兄可以崇拜。
...
女神入面嘅秀貞, 真人真係同銀優係同一高中嘅舊同學, 佢喺一個綜藝節目提過, 話佢同銀優在學期間, 有著住校服參加一個綜藝節目, 直到佢哋兩個分別出道後, 佢哋兩個喺節目中嘅合照俾人拎返出嚟講, 秀貞話同銀優同框影相, 自己變成魷魚(醜樣), 陰功, 靚女變魷魚. 秀貞仲提到, 讀書時期銀優喺學校好出名, 佢就梗係識銀優啦, 只係銀優唔識佢啫

首頁
34567...11

尾頁

跳至