自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

hihisasa 發表於 22-3-4 12:46
2月中家人中左,幾日後我出現哂病徵(發燒,咳,有痰),由於在家隔離中,唯有用緊絕嘅檢測棒測試,都係陰 ...

唔好慳測試棒,日日撩一次,真係要入到鼻腔位採樣,過多幾日都真係冇,真係可能係普通感冒!
祝你健康

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

至愛朱古力 發表於 22-3-4 18:33
睇睇

Thanks

禁止訪問

珍珠宮

hihisasa 發表於 22-3-4 12:46
2月中家人中左,幾日後我出現哂病徵(發燒,咳,有痰),由於在家隔離中,唯有用緊絕嘅檢測棒測試,都係陰 ...

我老公有病徵第二日用政府派既X妥(唔記得全名)測係陰性,第四日退晒燒,好返8成就測同陽(仲要條線幾深下),第5日用其他牌子仲有線。
聽講omicron好多人有病徵時都係咁。
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

冇雙線即係唔中la

侯爵府

chanbigman 發表於 22-3-4 18:43
有d 鼻腔沒病毒, 喉嚨先有病毒哦

我身邊好多家長,佢哋話有乾咳 頭痛,用快測去了鼻 冇兩條線。

結果有個媽媽朝早唔刷牙,用快測了喉痛, 立即兩條線。可惜之前兩三日已傳咗俾小朋友已中招埋。
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章

接種中心係話有唔舒服都唔好打住
隨遇而安

首頁

尾頁

跳至