使用意見

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

LovelyBB06 發表於 22-3-12 12:45
FDW保險
咁煩, 想買保險都唔買呢間

超級版主

超級版主

lily-of-valley 發表於 22-3-12 12:17
FDW保險,唔該
試左無灰既問題,請清cache ( chrome 設定內 ),refresh頁面再試,謝謝

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

bktcc 發表於 22-3-12 13:33
試左無灰既問題,請清cache ( chrome 設定內 ),refresh頁面再試,謝謝
我試吓,唔該

大宅

bktcc 發表於 22-3-12 13:33
唔明,即係點?

大宅

lily-of-valley 發表於 22-3-12 13:07
咁煩, 想買保險都唔買呢間

吩咐埋朋友唔好買

lily-of-valley    發表於 22-3-12 16:40

超級版主

超級版主

LovelyBB06 發表於 22-3-12 15:14
唔明,即係點?

chrome 按右上方(3點)
設定>私隱權和安全性>清除瀏覽數據>清除資料

大宅

bktcc 發表於 22-3-12 15:22
chrome 按右上方(3點)
設定>私隱權和安全性>清除瀏覽數據>清除資料

這樣做會消除埋我其他的瀏覽資料?

超級版主

超級版主

LovelyBB06 發表於 22-3-12 15:29
這樣做會消除埋我其他的瀏覽資料?

會的

大宅

請問除了這樣做,仲有冇其他辦法?謝謝

超級版主

超級版主

LovelyBB06 發表於 22-3-12 16:15

設定>網站設定>所有網站>點選Baby Kingdom>清除並重設

這個方法只清除BK

超級版主

超級版主

LovelyBB06 發表於 22-3-12 16:15

要重新登入BK帳戶

象牙宮

bktcc 發表於 22-3-12 16:00
會的
我晚臨訓都會咁做, 第二朝再登入。 但廣告照有。 唔該

超級版主

超級版主

lily-of-valley 發表於 22-3-12 16:36
我晚臨訓都會咁做, 第二朝再登入。 但廣告照有。 唔該
close後有無灰?

象牙宮

bktcc 發表於 22-3-12 16:46
close後有無灰?
Close? 即係clear晒後有無灰? clear晒後, 熄機訓。 訓醒開機, 登入, 廣告出現。

超級版主

超級版主

lily-of-valley 發表於 22-3-12 16:54
Close? 即係clear晒後有無灰? clear晒後, 熄機訓。 訓醒開機, 登入, 廣告出現。
...
有廣告是正常,按X關閉廣告後,版面灰左就不正常

象牙宮

bktcc 發表於 22-3-12 17:15
有廣告是正常,按X關閉廣告後,版面灰左就不正常
我知有廣告係正常。 但X後, 變灰, 跟住唔郁。咁至激氣呀, 好咗2日, 而家又來。 唔該

超級版主

超級版主

lily-of-valley 發表於 22-3-12 17:40
我知有廣告係正常。 但X後, 變灰, 跟住唔郁。咁至激氣呀, 好咗2日, 而家又來。 唔該
...
OK,我都見到呢個廣告,但無灰到,唯有等BK check 下係咩事

BTW chrome 有無 update 到最新 version?

象牙宮

bktcc 發表於 22-3-12 17:51
OK,我都見到呢個廣告,但無灰到,唯有等BK check 下係咩事

BTW chrome 有無 update 到最新 version?
咁又無uodate呀, 因我電腦水皮。 要等戀日妹來問吓佢點update. 唔該

男爵府

我都有變灰問題,跟住什麼也按不到。我今早係BK訂閱廣告。

另外個廣告x太細,按x變咗入咗廣告,係要重複好多次

謝謝

象牙宮

mama122909 發表於 22-4-10 09:03
我都有變灰問題,跟住什麼也按不到。我今早係BK訂閱廣告。

另外個廣告x太細,按x變咗入咗廣告,係要重複好 ...
而家叫做x取消到,但有個新問題, 成日唔郁,跟住死咗。

首頁

尾頁

跳至