夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我check佢遊覽網站日日睇呢位大波網紅J圖,又同呢位大波line,話佢係佢女神,仲送呢位大波最貴ge 禮物,上個星期話無錢問我借左2千蚊,但又有錢送人禮物。我前2日先做完流產手術,傷口痛晚上訓唔到教無聊睇佢電話竟然比我發現到,我坐緊月但日日喊,好憎佢,好想同佢攤牌離婚

男爵府

陪月勳章

yuen061 發表於 22-3-5 09:29
我check佢遊覽網站日日睇呢位大波網紅J圖,又同呢位大波line,話佢係佢女神,仲送呢位大波最貴ge 禮物,上個 ...

揭發佢
爆佢一鑊
等自己條氣順啲先
叫佢連本加息俾返$5000你

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我check佢遊覽網站日日睇呢位大波網紅J圖,又同呢位大波line,話佢係佢女神,仲送呢位大波最貴ge 禮物,上個 ...

好彩係台灣
如果喺香港嗰啲kol/囡囡
就可能已經見左面
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

如果有能力真係走

你睇返自己舊post
都存在好多問題

la_source    發表於 22-3-7 09:53

子爵府

回覆樓主:

睇咗你舊帖,你老公一早有「景轟」,只係你當時選擇盲目落去,加上雙方感情早有缺口,互相不信任。不過現時你最緊要係照顧好身體,其他等坐完小月先算,保重!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

JM 為何咁5小心保護自己啊, 小心保重!
我好口嗅,2K 都問得你借, 坦白講, 你地生之前有冇plan 過經濟點安排架?
小月5好喊啦, 你上來吹下水, 散下心啦. 記住5好再喊, 你有好多事要決定。首要養好個身, 有健康先有得講下去。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

伯爵府

回覆樓主:

睇返jm 你以前嘅post明明唔想生第二個但而家妥協同佢生第二個,仲要流產, 咁你老公有冇關心你呀問候下或者照顧你 ?我見你以前 有post好感恩嫁畀個好老公

大宅

肥肥寶 發表於 22-3-5 16:11
睇返jm 你以前嘅post明明唔想生第二個但而家妥協同佢生第二個,仲要流產, 咁你老公有冇關心你呀問候下或者照 ...

佢其實對我好好嫁,但係竟然比我係佢電話到睇到同台灣大波KOL聊天記錄

伯爵府

yuen061 發表於 22-3-5 17:01
人事物係會變嫁

只能慨嘆一句世界無童話
好好為自己打算

侯爵府

crystal媽咪 發表於 22-3-5 10:39
好彩係台灣
如果喺香港嗰啲kol/囡囡
就可能已經見左面

講還講我都想問bk嘅一班jm

呢啲出去見KOL算唔算出軌/滾呢?
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

寶石宮

Huuu 發表於 22-3-5 20:37
講還講我都想問bk嘅一班jm

呢啲出去見KOL算唔算出軌/滾呢?

男人黎講冇上床冇入唔算
在我來講,若發生我老公身上
齋見,我會覺得佢內心偷跳,未有越軌行為,但不遠了

侯爵府

只有一個方向,離唔離唔離婚都要cap水。妳唔食,小朋友都要儲個錢讀書補習。遲啲佢借loan去課金就好死心自己搵將來條路走
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

珍珠宮

佢其實對我好好嫁,但係竟然比我係佢電話到睇到同台灣大波KO ...

請問老公對你有幾好?
睇唔到

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

佢其實對我好好嫁,但係竟然比我係佢電話到睇到同台灣大波KO ...

你老公對你好,係應該買野比你遲下補身,而唔係買野送比所謂大波女神囉...

其實你自己唔願醒,係無人幫到你。如果你選擇左沉睡,就真係唔好怨。

坐小月,請好好保重,身體要緊,保重

大宅

Angelice-BeBe 發表於 22-3-5 21:50
你老公對你好,係應該買野比你遲下補身,而唔係買野送比所謂大波女神囉...

其實你自己唔願醒,係無人幫到 ...

無錯,你幫我睇清個原點,當年知我抱b抱到手痛都識得買手套比我戴等我無咁痛,反而依家乜都無,仲要買禮物送比大波KOL,笑死,我真係蠢到隻豬!豬都無我咁蠢⋯⋯

男爵府

yuen061 發表於 22-3-5 22:10
無錯,你幫我睇清個原點,當年知我抱b抱到手痛都識得買手套比我戴等我無咁痛,反而依家乜都無,仲要買禮物 ...
怨黎做咩, 做好自己仲好, 諗下自己想點, 好好對自己同個b

珍珠宮

"對妳好" ?!!!!

侯爵府

yuen061 發表於 22-3-5 22:10
無錯,你幫我睇清個原點,當年知我抱b抱到手痛都識得買手套比我戴等我無咁痛,反而依家乜都無,仲要買禮物 ...

樓主,我恕心直言。一個男人網上玩直播交友app課金,一定先課俾香港班KOL先。除非個男人喺呢個g蟲圈子玩臭自己個朵,每個囡囡都去聊下幫襯下,囡囡之間有自己專屬恩客。你去查下佢之前記錄睇清楚佢個課金曆史,就知有冇叫呢啲hk ptgf

大宅

Huuu 發表於 22-3-6 16:11
樓主,我恕心直言。一個男人網上玩直播交友app課金,一定先課俾香港班KOL先。除非個男人喺呢個g蟲圈子玩臭 ...

我唔知點查,我已經爆左佢一獲,已經好難查啦,就算佢再同個大波妹傾我都唔知啦

侯爵府

yuen061 發表於 22-3-6 16:14
我唔知點查,我已經爆左佢一獲,已經好難查啦,就算佢再同個大波妹傾我都唔知啦
...

慢慢當冇事發生話過咗去隻字不題
件事淡咗慢cap水

我都想問下,佢用邊個app?

首頁

尾頁

跳至