想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

由於有見紅見啡 宜家一直流啡中
開左一個月病假 長期留家休息
但2星期都未到 我已經訓到背痛
最慘呢星期係失眠 完全訓唔到
個人好攰 但就係訓唔到 有壓力太緊張咁 要到早上6,7點先訓到4個幾鐘
日日時間過得好慢
安胎中的你們真係唔會點起身嗎?

大宅

我1st trimester 流啡都有六七個星期,照常返工和每日行一萬步,而家27週。

複式洋房

parisbuy 發表於 22-3-12 23:46

我果時就煲劇,睇running man
你壓力大,更加要搵啲開心野睇下
我如果唔係流得多就坐係床睇
或者訓係梳化睇電視
有時仲會出廳食飯
主要都係睇番自己流啡既情況
不過我都好訓得既
所以啲時間都快過

男爵府

2024年龍年勳章

煲劇 中午唔訓教 朝早早起 夜晚就可以早睡

大宅

我都放左兩個幾月,我通常8點幾起身,食下野睇下電飯,youtube, Netflix 再食藥~之後灘下聽下903 玩下電話,repeat又 repeat, 有時又睇下bk 搵人傾下計

初期都幾頹癈,但頹頹下時間又算快過,起馬5 使番工咁緊張 之後穩定d 就煮下d 簡單野,抖下又灘下

不過我都係訓得好差呢個月,仲要不停尿急,你可以youtube 聽下d 睡眠音樂or 冥想,如果真係擔心可以睇埋中醫安胎針灸

大宅

有媽媽在醫院卧床說反而唔太大壓力,因為晚上多數看電視劇,生活作息都定時,飲食有營養師,大小二便都有助理幫忙,在醫院真是躺平

大宅

我一開始都好緊張,後尾放鬆心情,正常工作生活

首頁

尾頁

跳至