自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

我最唔鐘意既 post 係無聊既藝人新聞

我最唔鐘意既說話係叫樓主唔好理人地

la_source    發表於 22-3-14 17:50

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

最唔中意:分化嘅post

最唔中意人話:咁都開post講一餐(係人地嘅post度見到)

hinhin_ma    發表於 22-3-15 17:50

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

最唔鐘意….攪屎棍揀交鬧post
最唔鐘意聽人講:(其實係種態度)唔識/無聽過又要搭嘴,又要自以為好清高咁話「乜水/唔知/無聽過」,抱歉我只覺你無知同無禮貌

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

最唔鍾意成日問人今日定邊日,唔知迪士尼/海洋公園/山頂/沙灘等等各地方多唔多人。

pansy888hk    發表於 22-3-14 21:27

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

shirley784 發表於 22-3-14 17:49
我最唔鐘意既 post 係無聊既藝人新聞

最唔鐘意既 post :
樓主講明唔啱咀形,請撓路,實有人挑機!

食件餅或網購邊間,總會有人借啲意講下顔色,玩政治!

男爵府

最唔中意見到話香港人自私 貪錢 素質低下的post 覺得係以己度人
女媧,古神女帝者,一日七十變。中國上古神話中的創世女神,是華夏民族人文先始,福佑社稷之正神。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

至愛朱古力 發表於 22-3-14 18:09
版主,勁呀! 得你夠膽講,其他人講找死無分別
...

已經講得好保守

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

一人一個乜乜乜

pansy888hk    發表於 22-3-14 21:27

子爵府

2024年龍年勳章

唱衰香港既post
Life must go on

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

Charlotte_mom 發表於 22-3-14 18:07
最唔鐘意….攪屎棍揀交鬧post
最唔鐘意聽人講:(其實係種態度)唔識/無聽過又要搭嘴,又要自以為好清高咁 ...

嗰日有個post話梁萬年赴港
有人答乜水
真係打個突

search一下就有梁資料
好過貼藝人P圖問知唔知係邊個

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

wln 發表於 22-3-14 18:45
唱衰香港既post

如果唔係衰、係唔會被唱得衰嘅~

但總要知道香港問題所在、知恥近乎勇。

我從小就不怕人唱衰、我在BK多人唱衰我、又唔見我真係衰。

不如你講下、香港4年政府施政、有什麼好呢?

opclk99    發表於 22-3-14 20:56
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

子爵府

回覆樓主:

最鍾意靈異, 水晶post

最唔鍾意放負post

公爵府

梁九記今日有冇開

珍珠宮

回覆樓主:

政治上腦,搞分化,搞仇恨,放負無限loop的posts

禁止訪問

禁止訪問

琥珀宮

回覆樓主:

無咩特別唔鍾意,上討論區志在hea下時間,咩都睇下

伯爵府

幾時可以返學

子爵府

2024年龍年勳章

Lyrica 發表於 22-3-14 19:09
不論資深或淺會員攪 C 棍,刻意回覆將個 post 夾硬扯去政治,令到個 post 無辜被移到【時政擂台】 ...

咁又真係喎,我好好地分享一個《烏克蘭故事》,講烏克蘭歷史,你上嚟一句:不要問,只要信。引到版主一下將我個Post一下燉落時政~~~我個Post真係好理性中肯,希望大家兼聽則明

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23554147

首頁
12345...7

尾頁

跳至