自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

見到隔離post講戶外食飯比人投訴,我好想問吓嗰啲人佢地知唔知好多人連想食一頓飯都好困難,人地已經係個角落頭食咁都要投訴?
我講吓我自己,我做既工係要企足8個鐘,第5波疫情發展到依家好多食店都唔開,就算開都係做外賣,我地呢班人係要出去食lunch架,我地得1個鐘食飯梗係想坐吓架啦,行出去10間有8間轉做外賣,我好想喊呀就算我買咗外賣我都唔知可以拎去邊度食,一陣比啲有心人影到又放上網又要投訴,我真係試過買外賣係公園食,我真係走去角落頭匿埋食,但一路食一路心驚膽跳呀我想問吓嗰啲人,我地可以點,係咪唔食先啱?我講到呢度我已經想喊啦

circleda    發表於 22-3-16 11:35
oasis18    發表於 22-3-16 11:09
Seki1983    發表於 22-3-16 10:54
KWBN    發表於 22-3-15 22:44
pansy888hk    發表於 22-3-15 22:18

侯爵府

ccaa 發表於 22-3-15 21:47
見到隔離post講戶外食飯比人投訴,我好想問吓嗰啲人佢地知唔知好多人連想食一頓飯都好困難,人地已經係個角 ...

隔離 po 條友, 係食飽飯等屎屙, 又或者係食屎屙飯, 唔使理佢

circleda    發表於 22-3-16 11:35
lanloo    發表於 22-3-16 09:30
mimi199188    發表於 22-3-16 08:41
每日笑一笑    發表於 22-3-16 01:39
k1024    發表於 22-3-15 23:35
pansy888hk    發表於 22-3-15 22:19
opclk99    發表於 22-3-15 21:55

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

男爵府

見到隔離post講戶外食飯比人投訴,我好想問吓嗰啲人佢地知唔知好多人連想食一頓飯都好困難,人地已經係個角 ...

原相係小西灣一個屋苑,一個無野做既男人影的,隔離舖個個人只係張呢張相轉發,講真疫情以來,我們都要謝謝順丰既速遞員,沒有他們的工作又怎可以把所有網購物品送到大家手上

珍珠宮

綠茶新地 發表於 22-3-15 21:56
原相係小西灣一個屋苑,一個無野做既男人影的,隔離舖個個人只係張呢張相轉發,講真疫情以來,我們都要謝 ...

係呀真係好感謝佢地,辛苦晒

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

啲無謂人唔洗理

象牙宮

回覆樓主:

變態人士,痴上腦,唔使理

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我都係企係街邊食外賣
共勉之

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

網上好多人鬧緊投訴果人

子爵府

我都試過,我嗰陣坐係商場d椅子上食,周圍都有人,隔一個位又有人坐,背後又有行人,我唯有背住佢地食囉,我地都要食飯㗎,要返工呀

伯爵府

好心痛

珍珠宮

畀面勳章

隔離post嗰個,唔使理佢啦,佢幾時正能量過

伯爵府

catfy 發表於 22-3-15 22:02
網上好多人鬧緊投訴果人
抵鬧

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

喺街食已經慘,仲要比人批鬥,慘
放下自在

男爵府

ocarebear 發表於 22-3-15 21:53
隔離 po 條友, 係食飽飯等屎屙, 又或者係食屎屙飯, 唔使理佢

果條友仲未比人捉去青山隔離

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

嗰個舖嘅樓主無食藥,所以唔使理嗰個有病嘅人

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

綠茶新地 發表於 22-3-15 21:56
原相係小西灣一個屋苑,一個無野做既男人影的,隔離舖個個人只係張呢張相轉發,講真疫情以來,我們都要謝 ...

係,要感謝所有緊守崗位嘅香港人

水晶宮

嗰條友係白癡仔,唔使理佢

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

有啲人係擦存在感,唔好理佢

男爵府

ocarebear 發表於 22-3-15 21:53

完全同意,佢正一係搞x棍

首頁

尾頁

跳至