自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

打去cs冇人聽,email左兩次冇人接

點算好

男爵府

萬寧 27號買17號先話安排出貨

男爵府

小mama 發表於 22-3-16 13:29
打去cs冇人聽,email左兩次冇人接

點算好

依家網購一係遲岀貨,一係取消張單,唔買住喇

我2月中網購買快速檢測包,貴D但佢話28/2會寄岀,所以我照買,最後話供應商遲岀貨,今日都仲未收到,價錢貴過依家街買好多,又唔肯退錢,激死

男爵府

畀面勳章

珍惜眼前 發表於 22-3-16 13:33

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 15週年勳章

回覆樓主:

你打36977699,再襟1420,直接駁cs, 我岩岩先取消,有人聽架。

珍珠宮

christy31400 發表於 22-3-16 13:37
你打36977699,再襟1420,直接駁cs, 我岩岩先取消,有人聽架。

打左3 次通左但之後就冇聲。。
我一陣再試下

可能人手問題,如果係,我都體諒,怕佢漏單咋。。

別墅

珍惜眼前 發表於 22-3-16 13:33

我都以為佢17號會出貨,琴日收到email,我大部份貨被取消,買400蚊野佢退返280蚊俾我!等左半個幾月佢竟然咁取消,真係勁嬲
最搞笑我上佢個網我取消左嘅貨佢仲賣緊,有貨架!價錢就貴左。我email問佢係咪要坐地起價

男爵府

回覆樓主:

呀peter又係,二月底綱購,咁綱購實比哂錢先,跟手一個星期前通知疫症嚴重情況下成張單取消. 喂,一係退錢一係送貨,錢就識收,打去客服永遠冇人接,fb 淨係回已經通知有關部門跟進,成兩個禮拜有多,但係佢fb 呀重不停繼續出廣告宣傳,搞乜鬼呀?做唔切就咪搞宣傳啦,人手又唔夠,咁搞到無哂信心
明白疫情關係,體諒下,但係hold 起人客啲錢又冇人跟進回覆就好差囉!
(依間平時去實體店多,第一次幫襯佢綱購重比老公寸,唔好隨便信綱店,咁大公司真係估佢唔到囉

子爵府

回覆樓主:

我之前都等左個幾星期

大宅

小mama 發表於 22-3-16 13:49
打左3 次通左但之後就冇聲。。
我一陣再試下

試下facebk messenger,我試過,好快覆。

男爵府

Szeszenic 發表於 22-3-16 13:54

我都以為佢17號會出貨,琴日收到email,我大部份貨被取消 ...

佢取消左你咩貨? 我個張只有火酒同兩pack 萬寧牌廚房紙

男爵府

我琴晚到而家都log in唔到,請問你哋有冇同樣問題?

別墅

珍惜眼前 發表於 22-3-16 15:01
佢取消左你咩貨? 我個張只有火酒同兩pack 萬寧牌廚房紙

betadine 喉嚨噴霧,嗽口水,
護髮素,幸福止痛素,m巾買兩包(第2件半價)佢取消我一包收我正價

我為左搭夠400蚊買左100蚊牙刷佢就唔取消,真係谷鬼氣

男爵府

Szeszenic 發表於 22-3-16 15:30
護髮素,幸福止痛素,m巾買兩包(第2件半價)佢取消我一包收我正價

兩件有優惠取消人地一件..好心佢一係取消埋另一件啦⋯⋯冇貨就做返兩件平均數一件比返人…

別墅

珍惜眼前 發表於 22-3-16 15:32
兩件有優惠取消人地一件..好心佢一係取消埋另一件啦⋯⋯冇貨就做返兩件平均數一件比返人…
...

咪係,真係谷鬼氣!我就唔信佢冇貨!如果佢成張單話送唔到我都唔會嬲,佢而家擺明賺得唔夠盡咁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

試下SD FB信息

男爵府

Szeszenic 發表於 22-3-16 15:35
咪係,真係谷鬼氣!我就唔信佢冇貨!如果佢成張單話送唔到我都唔會嬲,佢而家擺明賺得唔夠盡咁
...

大財團.. 琴日我去買開奶茶比小朋友都冇買兩盒平少少,之前成日都有做

男爵府

回覆樓主:

我都有咁嘅情況7/3買,到現在還是處理中,冇任何update, 打去CS通左都斷缐,email 2次冇人覆,想取消又5得,叫屈人寺真係冇錯

翡翠宮

牛年勳章

Umi 發表於 22-3-16 17:10
我都有咁嘅情況7/3買,到現在還是處理中,冇任何update, 打去CS通左都斷缐,email 2次冇 ...

我5/3落單,見到status係準備出貨,希望過多幾日有貨,好彩係買兒童退燒水看門口

翡翠宮

牛年勳章

Szeszenic 發表於 22-3-16 15:30

取消咗你好多野wor,全部係門市好缺貨先上網買….. 仲要M巾收正價

首頁

尾頁

跳至