論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

之前買左20支快測。教過佢用一次。之後我同老公中左係房隔離冇出過房。快測就咁放係出面。已經好返左十幾日,琴日老公揾袋快測揾唔到。問左兩 個仔佢地都係每人用過兩支。問姐姐佢話用晒。老公話冇可能成廿支!我再細問下原來佢日日走去測測到冇晒為止!激到老公死死下!話講少句都唔得掂!使唔使一個人用晒十幾支!

伯爵府

唔使佢地比錢嘅野,點會就住用吖,你睇每期水電煤費就知啦

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Tinny 發表於 22-3-18 10:37
唔使佢地比錢嘅野,點會就住用吖,你睇每期水電煤費就知啦

果陣仲係月頭買都唔易買到,放係度佢仲可以當自己用晒成袋!谷氣囉!

你講得啱,涼少少就用熱水洗手,等到水熱都洗完手啦!

大宅

kit2004 發表於 22-3-18 10:20
之前買左20支快測。教過佢用一次。之後我同老公中左係房隔離冇出過房。快測就咁放係出面。已經好返左十幾日 ...
唔好諗住對佢好,佢就會同你慳,一樣係出盡力咁浪費所以都係正常對待冇刻薄佢就得,費事到頭來覺得自己待佢不薄佢就唔識感恩,仲激氣。
香港嘅僱主們,加油!大家忍住捱過左呢個疫情,睇下佢哋班姐姐仲串唔串得起!

水晶宮

港c奶 發表於 22-3-18 16:06
唔好諗住對佢好,佢就會同你慳,一樣係出盡力咁浪費所以都係正常對待冇刻薄佢就得,費事到頭來覺得 ...

所以依家比較靚既口罩我冇比佢用。放晒入房。一陣比佢用就肯定用晒靚果d. 初初中左果時諗住比多少少錢佢,點知有日叫佢掉假放第2日佢完全冇出過黎幫下手,咁我當冇掉放假!佢平時叫都肯做,但就唔會做多,所以我出糧都唔會出多!

首頁

尾頁

跳至