自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

唉,join咗51talk比個仔上英文,等佢唔洗甘悶,點知join完,又話要30日上到20堂先free 20堂,一早講咪唔join囉。已經睇了很多人講,話佢都幾好先join,而家甘,係咪我選擇錯了……痴鬼線

伯爵府

熱血勳章

baribebaby 發表於 22-3-22 13:38
唉,join咗51talk比個仔上英文,等佢唔洗甘悶,點知join完,又話要30日上到20堂先free 20堂,一早講咪唔joi ...

你join前有無了解清楚先?應該介紹人同埋嗰個職員有同你講過喎(emoji)。

如果職員無講過,你可提出證明cap圖跟客服講。

我去年都試過有誤會,仲要過咗幾個月先發現,令我被多扣廿堂,於是我cap圖跟客服講,好快就退返比我。

子爵府

樓主買咗咩plan? 正常買就送唔會規定一個月上幾多堂先送

大宅

唉,join咗51talk比個仔上英文,等佢唔洗甘悶,點知join完,又話要30日上到20堂先free 20堂,一早講咪唔joi ...

咁奇怪(emoji)
你join邊個plan?

琥珀宮

第一個月先係咁,之後每個月要上15堂,如果唔係都係扣15堂,呢樣有冇同你講

子爵府

你join左幾錢既package?
我join左,佢無限制我上幾多堂

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

係咪溝通有問題?
我本身個經紀係廣東話,我join 係6千幾蚊,佢講到明要30日內上20堂再送。所以頭30日係幾趕。

琥珀宮

而家呢個暑假上未啱囉,快快趣上20堂,一至五上晒就ok 啦

大宅

mandy952 發表於 22-3-22 15:48
第一個月先係咁,之後每個月要上15堂,如果唔係都係扣15堂,呢樣有冇同你講
...

我果個講國語,所以可能有D唔清楚

大宅

ching070707 發表於 22-3-22 16:48
係咪溝通有問題?
我本身個經紀係廣東話,我join 係6千幾蚊,佢講到明要30日內上20堂再送。所以頭30日係幾 ...

我都係join6千幾果個,join完先知,唉,可能有誤會

大宅

keykeyman 發表於 22-3-22 13:51

你join前有無了解清楚先?應該介紹人同埋嗰個職員有同你 ...

唉, 因為佢講國語我有叫過佢send文字畀我但係佢話佢慢慢同我講我自己國語又唔係太好有啲位聽唔明所以不停咁問但係佢都冇send文字畀我但係join咗喇先至再有人同我講話原來20堂上20堂覺得好嬲

大宅

baribebaby 發表於 22-3-23 22:01
唉, 因為佢講國語我有叫過佢send文字畀我但係佢話佢慢慢同我講我自己國語又唔係太好有啲位聽唔明所以不停 ...

可以一個月內退款啊

男爵府

我都喺啱啱join咗幾日,你join幾錢個plan?唔喺一個package講明有幾堂咩?點解會有上20堂送20堂?

男爵府

回覆樓主:

重複咗

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

點解呢幾日咁多人講呢樣野

禁止訪問

大宅

我月頭join,但個agent 話一個月上15堂喎,仲有最後係計買加送總共有幾堂加落個app到,仲教埋我點睇

複式洋房

我都係用家,join左一個月到,都用得ok,因為呢輪我囡返唔到學,俾佢試下上,同我聯絡個個人係講普通話,都解釋得好清楚,佢有唔同既plan,愈join得多就唯返起每堂就愈平,我join左6千幾蚊個個 ,佢唯一講過同4千幾蚊唔同既係,佢頭個個月 如果一次過上到20堂就會另外送多20堂俾你,同埋會有多d公開課時送 唯返起平d,但其實依加起屋企咁得閒,我日日都俾我囡上一堂 其實好快用哂 ,唔好擔心

大宅

jellyfishes 發表於 22-3-22 16:11
你join左幾錢既package?
我join左,佢無限制我上幾多堂

有架,一個月要上夠15堂,你快啲問清楚個agent啦,我係3月頭join嘅,佢話因為未夠一個月,所以由4月份先開始計我每月要上夠15堂

水晶宮

上快D 用快D,
你米密密咁買,
D 銷售技兩

首頁

尾頁

跳至