美容扮靚

跳至

首頁
45678...33

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

Re: 有冇人食過Reductil 諾美婷減肥藥

請問官塘區有冇得買呀?

大宅

小白兔 寫道:
JOD:
你係咪tense slim + Reductil 兩面夾攻呢? 我想問下d瘦左gae媽咪,你地食喱隻藥減磅,但係個樣有冇殘到呢?我都想買來試下呀,不過好耐之前睇減肥醫生,食完d藥好多副作用,同埋食到個樣好殘,令我對d減肥藥有心理陰影.....

小白兔......冇飲tense slim 啦!! 淨reductil咋,頭先食海南雞飯都食唔晒d飯,淨食晒d雞咋,
我以前都有睇e生減肥"何x
Namaste

大宅

請問有沒有人知道沙田區那裡可以買到,請pm我﹐唔該晒!
:-( :-( :-(

大宅

食緊Reductil 諾美婷既朋友,不如講吓你地既進展,
(我都買左,等收貨)

食左幾耐 減左幾磅 10g/15g

一家五口加多隻狗
]

大宅

我諗住聽日開始, 大家比心機

複式洋房

我都想知沙田邊度有得買?

Many thanks! ?-(

大宅

我自己在shatin第一城, 藥房nearby manning, they didn't ask for doctor cert, $480/10mg, $580/15mg

大宅

jumama......冇wor 你食10/15呀 [/quote]

Hi JOD, 我未食, 不過想知多D先至考慮食, 咁仲想問10mg&15mg有何分別?

大宅

我差唔多食左一盒 ...上磅輕左12磅 ...個肚腩明顯細左 ...好開心呀 ... 大家努力呀!

大宅

請問係唔係初初食效果會無咁明顯呢? 有D人話食成兩星期先開始減磅, 你食到幾多先開始輕呀? 有冇胃口少

男爵府

我食o左1個星期,唔覺胃口少o左,好似無點輕過,我食10mg,好想知你地食o左之後會唔會個胃頂住唔想食o野,同多久先開始輕,thanks!

[quote]
dazzling 寫道:
請問係唔係初初食效果會無咁明顯呢? 有D人話食成兩星期先開始減磅, 你食到幾多先開始輕呀? 有冇胃口少

大宅

我都想知 Tsuen Wan 邊度有得買?

大宅

dazzling,WAIMAN,

我一食就食15mg,冇食過10mg,因為我未生阿女之前都食過幾多減肥藥,所以我驚10mg對我起唔到作用 ....

講真初初食頭幾日真係有d唔慣,好口乾,仲有少少心跳,又口淡淡咁,胃口明顯細左,不過要食都食到野架。

心跳感覺只係頭幾日有,不過口乾同口淡到而家都仲係咁 ....

我頭一個星期就見效喇,大約輕左四磅,可能我係比較嚴重,所以瘦得快d ....

不過我都有改變我o既飲食,盡量介口,忍到o既都唔會食 ....

最後,我想講o既係 ... 我勁爆大暗瘡呀:-( ,我估同呢隻藥都有關 ....

大家努力呀 ... 我己經買左第二盒...希望可以一路減落去 ...減到我未生前咁就好lu ....

大宅

maymay媽 寫道:
dazzling,WAIMAN,

最後,我想講o既係 ... 我勁爆大暗瘡呀:-( ,我估同呢隻藥都有關 ....
大家努力呀 ... 我己經買左第二盒...希望可以一路減落去 ...減到我未生前咁就好lu ....

我都係呀!!! 點算呀
Namaste

大宅

JOD,

你都係呀 ... 我仲以為自己問題添 ...一係唔出,一出就大大粒...

大宅

maymay媽.....我食10mg咋
我都feel怪怪地,m完都仲谷 而家有4粒係左边下巴排晒陣
Namaste

男爵府

HI,JOD

你m完仲谷係唔係肚谷呀,因為我都係咁!

JOD 寫道:
maymay媽.....我食10mg咋
我都feel怪怪地,m完都仲谷 而家有4粒係左边下巴排晒陣

大宅

[quote]
WAIMAN 寫道:
HI,JOD
你m完仲谷係唔係肚谷呀,因為我都係咁!
[quote]

waiman...........唔係肚谷,係個面谷瘡呀!!!咁死啦,
食幾耐先至唔谷呀!! 如果係咁一係飲番tense slim
一係睇番e生,我以前食康婷,999,睇e生都冇谷瘡
Namaste

大宅

WAIMAN,

我m家陣黎緊所以答唔到你呢個肚谷問題 .... 幾日後話你知

JOD,

咁我又冇四粒排晒陣咁,我就一粒一粒咁出,但係就勁大粒囉,我以前睇醫生減肥都有呢個問題架,我同醫生講佢就再開d暗瘡藥過我,不過我睇果個都已經退左休 ...我又懶得出"城",所以我諗我都會照食住先...最多呢排唔好見人囉

別墅

請問香港區那裡有得買?
Thanks

首頁
45678...33

尾頁

跳至