自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

近期佢係官方號度po左以下既圖片
雖然10日後發現好多人鬧,所以收返&道歉,但真係剩係出PO既人有問題?上司唔會審核?公司係賣女性用品多,正常人都唔會從呢個角度去sell野囉!

珍珠宮

回覆樓主:

係內地既官方號,雖然同香港冇關,但我自己個人接受唔到一間以女性為主要目標客戶既公司咁樣講野
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

伯爵府

講事實有咩問題
咁都要玻璃心?
原意係叫女性要注意個人衛生(用多D佢地產品)

珍珠宮

kwokdicken 發表於 22-3-25 16:05
講事實有咩問題
咁都要玻璃心?
原意係叫女性要注意個人衛生(用多D佢地產品)

我希望佢哋能夠列出文獻

伯爵府

我睇完只覺得係輕鬆少少方式去叫大家注意個人衛生護理
因為女性好多時打理身體比男人麻煩
順便幽默成日有既印象"女人香,男人臭"一下
唔覺得係有針對或者冒犯到特定群體

子爵府

而事實上真的有啲女人那渣過男人

翡翠宮

牛年勳章

睇完我覺得佢講事實,無咩問題,所以特別多女性專用清潔劑

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

某程度同意佢講唔保持乾淨的話,女性會比男性污糟,不過佢強調女人“臭”,我身為女人聽落唔舒服。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

胸部最臭
又係幾銀耳

大宅

又唔一定係刻意侮辱女性,不過係數字上真係女人臭過男人?仲有女人3日洗一次頭

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

講到女人好似屎坑咁由頭臭到落腳有D誇張。

象牙宮

回覆樓主:

想人買產品啫!d人成日話內褲要自己洗,女人分泌密多又污糟喎,咁污糟又搞女人 我就咩都掉晒入洗衣機

子爵府

一切隨風去 發表於 22-3-25 16:25
又唔一定係刻意侮辱女性,不過係數字上真係女人臭過男人?仲有女人3日洗一次頭 ...

個人選擇,又唔好一竹竿打一船人

大宅

內地小編出事

珍珠宮

玩具勳章

魚兒小寶貝 發表於 22-3-25 16:17
某程度同意佢講唔保持乾淨的話,女性會比男性污糟,不過佢強調女人“臭”,我身為女人聽落唔舒服。 ...

X2 講事實都唔係講到甘un耳

珍珠宮

玩具勳章

yuyueng 發表於 22-3-25 16:26
講到女人好似屎坑咁由頭臭到落腳有D誇張。

唔得,你講到我笑左

男爵府

樓主記得check 清楚

P&G 旗下真係多到你唔信

珍珠宮

QQ_panda 發表於 22-3-25 16:38
樓主記得check 清楚

P&G 旗下真係多到你唔信

會呀,謝提醒

子爵府

2024年龍年勳章

睇完之後,又真係好似聞到對腳有啲臭味
Be Happy

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

講嚟講去都係販賣焦慮姐,女人唔想俾人話你臭,就要買買買

首頁

尾頁

跳至