潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前Sa好多時都唔認機所以決定去第二間 今日我剛剛認識了新Sa 因為其他野好多都無尺寸所以只買左對男鞋 佢有主動叫我用同佢whatapp溝通 睇野其間都好好傾 走左後我都有whatapp佢 佢都有應我機 我應該繼續搵佢 ?之前其他鋪既spending 會計算嗎?想請教

子爵府

bobo9811 發表於 22-3-27 22:12
之前Sa好多時都唔認機所以決定去第二間 今日我剛剛認識了新Sa 因為其他野好多都無尺寸所以只買左對男鞋 佢 ...

之前其他舖唔計
可觀察多一兩次見決定跟唔跟

子爵府

bobo9811 發表於 22-3-27 22:12
之前Sa好多時都唔認機所以決定去第二間 今日我剛剛認識了新Sa 因為其他野好多都無尺寸所以只買左對男鞋 佢 ...

可以跟佢試多幾次

之前其他店唔計㗎啦
你買咗幾多左右?
如果多就等佢出埋袋先

新SA可以用屋企人ac跟

大宅

L13 發表於 22-3-28 04:10
可以跟佢試多幾次

之前其他店唔計㗎啦

我出過mini e 同mini roulis
出左袋之後買過大約3萬 我唔敢買咁多
而家黎緊想訂支燈/手飾/絲巾同埋個筒 諗緊去反新sa還是舊好 兩個分別是利園及Sogo有無分別?

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

bobo9811 發表於 22-3-28 09:13
我出過mini e 同mini roulis
出左袋之後買過大約3萬 我唔敢買咁多
而家黎緊想訂支燈/手飾/絲巾同埋個筒 諗 ...

舊SA配左幾多出mini e同roulis?
如果俾配比低出比你,
又可以再諗諗喎

大宅

nakiinei 發表於 22-3-28 09:18
舊SA配左幾多出mini e同roulis?
如果俾配比低出比你,
又可以再諗諗喎

我開頭搵反佢買左1對鞋1對拖鞋/卡holder/皮帶就出左mini roulis
之後訂左對銀豬鼻耳環及介子就出左mini e
直到而家 但出roulis已經係2020年尾

大宅

bobo9811 發表於 22-3-28 09:32
我開頭搵反佢買左1對鞋1對拖鞋/卡holder/皮帶就出左mini roulis
之後訂左對銀豬鼻耳環及介子就出左mini e ...

而家開始想出k25/b25 所以要認真諗先跟下去
舊Sa係用私人whatapp 新Sa係公司whatapp 唔知關唔關時間事 舊Sa唔係常應機

男爵府

唔應機係你問袋
定係你要其他野想搵
Send 圖比佢都無覆?

如果之前出過 mini r & mini e
我又覺得可以試多陣佢應唔應機先

又或者直接 WhatsApp make appointment 見返面行個圈?

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

即係舊SA平均一年見兩三次同埋每年出一個袋?如果係,可能你呢個舊SA比較現實,同埋佢地轉左用公司電話,你可以試下問佢攞返再繼續聯絡下,約下見面試下佢現場反應,自己FEEL下先,5得先考慮轉去新SA

大宅

小吉媽媽 發表於 22-3-28 11:40
即係舊SA平均一年見兩三次同埋每年出一個袋?如果係,可能你呢個舊SA比較現實,同埋佢地轉左用公司電話,你 ...

但我個新Sa應得我好快

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

你指2020出完roulis之後買左三四萬?
咁好難要sa對你好上心
你有冇落舖搵下佢,探下風依家出qb咩情況? 見多兩次舊sa先再決定。

舊鋪你有記錄點都當舊客。
新鋪一定係全新計。
work hard PLAY hard

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

bobo9811 發表於 22-3-28 12:31
但我個新Sa應得我好快
如果係甘答案呼之欲出啦,就搵新SA啦!舊既野5去新嘅點會黎,祝同新SA發展順順利行,包運亨通

首頁

尾頁

跳至