自由講場

跳至

首頁
12345...16

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

去年奧斯卡冷清清,紅毯show更係冇咩睇頭,今年於口罩令解除後,好多藝人明星再次活躍起來,不過頂級靚人靚衫依然唔多。
首先今屆憑“The Eyes of Tammy Faye”榮登影后嘅Jessica Chastain,自然要閃亮登場,45歲算係省鏡,閃光料好蝦人著,條裙唔算係超級靚,但切合場合同身份。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

作為主持之一嘅Wanda Sykes,一身白色西裝,不喧賓奪主,洽到好處。

大宅

回覆樓主:

岩先有睇live...只可以話太政治正確

王國長老

Regina Hall拖肥糖色長裙,手袖同帖擺都極其誇張地長,美中不足係少咗D頸飾襯托。

lky3107    發表於 22-3-28 19:43

大宅

回覆樓主:

同埋有接近成一半主持係黑人

珍珠宮

rose-mag 發表於 22-3-28 14:07
去年奧斯卡冷清清,紅毯show更係冇咩睇頭,今年於口罩令解除後,好多藝人明星再次活躍起來,不過頂級靚人靚 ...

通常得獎片悶到死,矛興趣

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

Will Smith 護妻打人係焦點

王國長老

Megan Thee Stallion淺藍色立體剪裁設計禮服裙,靚就真係靚,但點坐呢?

王國長老

Lily James粉紅色蕾絲春裝,不過今晚有雨,有風少冷。

大宅

pi0219 發表於 22-3-28 14:13

呢單已經最有睇頭,睇睇下live冇啦啦靜左音以為係訊號差,後尾先知爆左粗全世界mute左

別墅

bearbear220 發表於 22-3-28 14:12
同埋有接近成一半主持係黑人

得三個主持咋喎

王國長老

bearbear220 發表於 22-3-27 22:10
岩先有睇live...只可以話太政治正確

已經好多年冇興趣睇頒獎,唔講政治會死咁,主持越來越唔掂,講嘢一D都唔幽默,所以都係集中睇下衫,可惜呢幾年水準都係麻麻。

大宅

mulligan1 發表於 22-3-28 14:17
得三個主持咋喎

中間走出黎串場個班叫咩?頒獎嘉賓?

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

bearbear220 發表於 22-3-28 14:16
呢單已經最有睇頭,睇睇下live冇啦啦靜左音以為係訊號差,後尾先知爆左粗全世界mute左
...

無滅音版本可以係 youtube 睇到

打WILL SMITH就得

大宅

pi0219 發表於 22-3-28 14:18
無滅音版本可以係 youtube 睇到

打WILL SMITH就得

睇左,佢堅係嬲
唔知當眾打人使唔使坐監
全世界望住

子爵府

angiehouse 發表於 22-3-28 14:13
通常得獎片悶到死,矛興趣
Best Picutre. CODA超好睇,唔係悶藝片,小品製作,大眾口味,有笑有哭,好感人,成班演員好似一家人。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

pi0219 發表於 22-3-28 14:13

係,但真係好唔尊重人哋太太

王國長老

Vanessa Hudgens 黑色閃片裙襯翡翠绿首飾,果然身裁好,著簡單款已經好靚。

公爵府

nobodyfool 發表於 22-3-28 14:20

我覺得抵打囉, 幽默感唔係建立於人地既痛苦之上, 被打一次, 等佢得到教訓, 有D說話唔可以得寸進尺越過界線

大宅

nobodyfool 發表於 22-3-28 14:20

咪係,有病要光頭有幾多個女士係想被人講

首頁
12345...16

尾頁

跳至