自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

貓咪達人 發表於 22-3-29 07:10
香港本地女士無論靚定唔靚,有冇受過高等教育,什至係有返咁上下年紀既,佢地去廁所真係要重新教育一下,唔 ...
好多港男港女屋企自細有工人姐姐 ,父母甚至長老服侍慣,沖屎沖尿都可能唔使自己動手,有人會幫手善後,所以自私自我無手尾係好普遍,有家教就唔會咁呢啡啦

男爵府

虎到金來勳章 2022勳章 2021勳章

回覆樓主:

人不可以貌相

大宅

2021勳章

eledak 發表於 22-3-29 01:34
我都好怕d人咁核突。
我去厠所離開厠格前一定make sure個厠所正常乾淨先行出去。
萬一厠所冇水沖,我會come ...

我都係

侯爵府

Charlotte_mom 發表於 22-3-29 09:04
講真,有時土生土長香港女仔,身光頸靚,你真係估佢唔到咁核突。用完廁所污糟辣蹋,m巾又唔包(廁所有廁紙 ...

我唸起之前有jm話自己坐無影櫈痾好精準,唔會彈到出黎,其實無可能囉,好似你形容咁樣,個廁板有花酒淋過咁

珍珠宮

2021勳章

kl1 發表於 22-3-29 01:34
越讀得多書嘅人越麻煩

呢句真的,十個有九個都麻煩

侯爵府

blackypurin 發表於 22-3-29 09:09
不過都有機會係上一手,有時廁所多人,唔覺意入咗隔有伏,如果尚可接受,只能免為其難,咁有c就一定出番來 ...

我試過係咁,入到去見到個狀況係想搵個冇尿既位置企都冇,即刻出返黎,仲忍唔住鬧爆點解女人痾尿痾到咁樣

珍珠宮

2021勳章

貓咪達人 發表於 22-3-29 07:10
香港本地女士無論靚定唔靚,有冇受過高等教育,什至係有返咁上下年紀既,佢地去廁所真係要重新教育一下,唔 ...

樓上先有一個,好似香港人柯篤fi 都係香咁。香港之所以啲人變到咁蠻不講理,都是有些人詐聾詐盲不肯自我檢討所致

貓咪達人    發表於 22-3-29 09:33

伯爵府

2021勳章 BK Milk勳章

找對的人 發表於 22-3-29 01:19
我見好多女人 去完洗手間唔洗手就咁走左

連大學入面啲學生都係咁

都唔係國語嘅一定唔洗㗎⋯⋯

我爸爸以前北上工作,佢話佢未上去做嘢前小解都係沖吓隻手甚至唔洗,但後來佢留意到國內嘅同事小解洗時仲會用皂洗,佢話自此俾佢哋同化咗大小解都會認真洗手

水晶宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

基本上日日去廁所打開廁板果下要睇下好唔好彩上手有冇手尾同埋痾得好唔好囉 我果層D女人痾到重衰過男人...
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

翡翠宮

牛年勳章 2021勳章

呢D人真係好黑人憎... 唔爆粗難發洩囉...

男爵府

2021勳章

回覆樓主:

D人覺得唔係自己屋企就乜都得啦

ic34    發表於 22-3-29 10:01

侯爵府

2021勳章

回覆樓主:

好多女人表面乾淨,實際污糟過男人

瑪瑙宮

2021勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

麟媽媽 發表於 22-3-29 00:58
今日去商場我只係洗手,有個靚靚後生女係廁所出黎,見佢係咁易濕下啲手指就走咗去,跟住清潔姐姐入廁所,跟 ...

真係好怕一入厕所见到一大堆臭臭

而家D廁所全部給蓋,我都見過好多次中招,下次實要記得沖廁所先打開,真係好嘔心

大宅

2021勳章

丁丁aunty 發表於 22-3-29 09:33
都唔係國語嘅一定唔洗㗎⋯⋯

我爸爸以前北上工作,佢話佢未上去做嘢前小解都係沖吓隻手甚至唔洗,但後來 ...

我無歧視嘅意思
我只係咁啱見到三個大學生都係啫

別墅

麟媽媽 發表於 22-3-29 00:58
今日去商場我只係洗手,有個靚靚後生女係廁所出黎,見佢係咁易濕下啲手指就走咗去,跟住清潔姐姐入廁所,跟 ...
真係難為姐姐呀,咁無公德心

別墅

出面啲廁所好多時都要長按,或者㩒幾次先沖到,覺得好多人都係㩒一次唔得就由佢

珍珠宮

2021勳章

回覆樓主:

靚靚心想:下一個自然會沖水㗎喇!洗得手多,對手會鞋,唔洗!

侯爵府

2021勳章

回覆樓主:

我隔離舖係一間琴行,有個扮到靚靚香噴噴嘅女人,因為個商戶專用廁所只得一格,有幾次我等佢用完後入去,大大唔沖又試過,滿缸紅又試過!

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

回覆樓主:

以前返工要用商場廁所,就最怕啲人企上廁板便便,好多時都見到有便便痴左係個邊,最恐怖果次係果個大媽痾左落地下,放幾塊廁紙蓋住就算,跟住……好嘔心
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

大宅

好冇衛生公德,基本既都做唔到

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊