自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2021勳章

大把冇品人,所以我喺街去廁所,一定沖咗水先敢揭開個廁板!

大宅

2021勳章

Ritzmary 發表於 22-3-29 16:53
你查佢哋證件?

因為你話台灣「婆」
佢地係十幾廿歲嘅女仔
我最主要想表達係大學生 唔係「婆」
邊度黎我就當然唔肯定

男爵府

2021勳章

希望所有公用廁板改曬透明,咁就唔怕打開見到上手唔沖中招,又唔洗沖完揭開裝下沖走未

男爵府

2021勳章

小姐,你漏咗嘢呀⋯你漏咗篤屎未沖走呀

伯爵府

2021勳章

麟媽媽 發表於 22-3-29 04:58
今日去商場我只係洗手,有個靚靚後生女係廁所出黎,見佢係咁易濕下啲手指就走咗去,跟住清潔姐姐入廁所,跟 ...

經常都見,淨係用水沖吓指尖就當洗咗手,好多時都係後生女

珊瑚宮

2021勳章

貓咪達人 發表於 22-3-29 07:10
香港本地女士無論靚定唔靚,有冇受過高等教育,什至係有返咁上下年紀既,佢地去廁所真係要重新教育一下,唔 ...

咁你见识嘅厕所太少

珊瑚宮

2021勳章

甘道夫 發表於 22-3-29 17:10
小姐,你漏咗嘢呀⋯你漏咗篤屎未沖走呀

佢话唔要㗎喇

珊瑚宮

2021勳章

梁阿太 發表於 22-3-29 17:08
希望所有公用廁板改曬透明,咁就唔怕打開見到上手唔沖中招,又唔洗沖完揭開裝下沖走未
...

透明咪仲核突

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2021勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有次仲搞笑....去景林邨商場(聖安娜果邊條巷行入去)有個舊廁所,上手大家樂職員(著背心仔,應該經理級)出黎,之後到我......

我:小姐你未沖廁喎......
佢:我沖咗喇.....去之前....

佢意思應該係....上手都係無沖,佢沖咗先去即係沖咗喇.....我意識到佢只會沖一次,沖多一次好似下家有著數咁,都唔知咩人黎,沖多一次廁會手斷咩?何況你仲係做飲食業

公爵府

2021勳章

麟媽媽 發表於 22-3-29 00:58
今日去商場我只係洗手,有個靚靚後生女係廁所出黎,見佢係咁易濕下啲手指就走咗去,跟住清潔姐姐入廁所,跟 ...

可能佢沖剩左又唔知卦

男爵府

虎到金來勳章

找對的人 發表於 22-3-29 17:06
因為你話台灣「婆」
佢地係十幾廿歲嘅女仔
我最主要想表達係大學生 唔係「婆」

你強烈又刻意表示佢哋係內地人,唔係講佢哋年齡層喎,你又想玩分化嗎?

伯爵府

2021勳章

以前有個國內老闆,黎親我地公司去廁所都唔沖廁,仲要係密室開會食煙

男爵府

2021勳章

tkop 發表於 22-3-29 17:18
佢话唔要㗎喇

情境如果我係清潔姐姐,我會大大聲講「小姐,你吾要篤屎就沖左佢啦,留喺度影響其他人㗎,靚女!」

男爵府

成日見好多女仔女人去完廁所都係係咁易濕一濕隻手就算

男爵府

日本成 發表於 22-3-29 01:21
有次係商場廁所,入個廁格,成個屎坑+廁板都係"爛C"啡啡黃黃一pat,我即場講咗粗口

唔知咩人:unk ...
嘩 你見到 我都見過 唔知係米同一商場厠所 好恐怖 第一次見有人痾到甘 我同小朋友甘岩想入去 嚇到個女係甘鬧

珍珠宮

回覆樓主:

我舊公司都有同事係咁,完全唔明點解唔沖廁,一開完整一篤係度,仲紙巾都無,唔知係咪疴完唔抹嘅,差唔多日日都有同事撞見慘案,但一直捉唔到係邊個,自己公司廁所都係咁。

有次仲離譜,我一推開門,一地都係血,我差啲以為係血案,真心想知有無人咁大流量呀?真係超級無品。

王國長老

2021勳章 好媽媽勳章 王國長老

sasatt 發表於 22-3-29 16:26
其實屎都唔一定係呀靚女痾架
有時我入廁所都只係想整理下衣物
例如個罩唔舒服入去抆下

嗰個商場都係幾新幾靚嘅,仲有一個阿姐長註喺裏面,即係有人一出嚟阿姐就即入去check下,好明顯呢篤屎係屬靚女的

王國長老

2021勳章 好媽媽勳章 王國長老

vivibabyvivi 發表於 22-3-29 16:01
俾我就即刻喺佢男友面前大大聲過佢痾屎唔沖廁啦,一定要講‘痾屎’呢兩個字,仲要鬧佢死變態,辛苦清潔姨 ...

當其時有兩個男人喺廁所出邊等,一個係我老公,另外一個就係位靚女條仔,我老公點解會留意到就係見到呢個女仔見到個男友就心花怒放,彈下彈下咁行,我老公話好難留意唔到,原來佢咁鬼污糟
當其時阿姐已經好嬲,我唯有和應佢講幾句安慰說話,呢d真係冇家教!佢阿媽冇教佢屙屎要沖廁所嘅咩?

子爵府

2021勳章

貓咪達人 發表於 22-3-29 09:26
我唸起之前有jm話自己坐無影櫈痾好精準,唔會彈到出黎,其實無可能囉,好似你形容咁樣,個廁板 ...

個個無影凳都話自己準,但出面啲厠所除非有姐姐岩跟完手尾,否則好大機會廁板係有尿水。我真係覺得香港女人特別中意為難女人。

用戶要求終止服務

櫻花bb 發表於 22-3-29 17:03
大把冇品人,所以我喺街去廁所,一定沖咗水先敢揭開個廁板!

X2, 太核突難為清潔姐姐真係希望有人發明唔沖廁會自動響alarm嘅警報器

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊