夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

都唔好玩既

男爵府

陪月勳章

應該係騙徒
正當人家、成年人唔會咁樣識人
如果喺街久不久偶遇、有眼神交流,拎電話號碼唔出奇
你哩啲應該係騙徒
近幾年社交網站亦多咗好多愛情陷阱

子爵府

掋比你老公閙,比電話陌生人!唔係比人抄牌開唔開心問題,係安全意識!

伯爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

alicewong18 發表於 22-3-31 14:09
掋比你老公閙,比電話陌生人!唔係比人抄牌開唔開心問題,係安全意識!
...

bye

伯爵府

aryemyem 發表於 22-3-31 14:08
應該係騙徒
正當人家、成年人唔會咁樣識人
如果喺街久不久偶遇、有眼神交流,拎電話號碼唔出奇

bye

伯爵府

牛年勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

唔明你點解無啦啦俾電話陌生人,唔好話已婚,就算單身都唔好吧! 想證明自己嘅吸引力? 小心自找麻煩,如果係騙徒,唔係你block咗佢就得

伯爵府

minniemouse131 發表於 22-3-31 14:43
唔明你點解無啦啦俾電話陌生人,唔好話已婚,就算單身都唔好吧! 想證明自己嘅吸引力? 小心自找麻煩,如果係 ...

bye

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

你覺得自己被抄牌,仲要沾沾自喜以為自己睇得下,其實騙徒就係中意呃這一類人,講幾句就上當咁,小心惹麻煩上身

男爵府

陪月勳章

3Qlove 發表於 22-3-31 14:46
其實好多人都有我電話 有時上網買賣 都係呢個電話 我又唔太緊張

反而自找麻煩 我真係信 我諗緊再遇呢啲情 ...

你同佢哋無眼神接觸應該唔會再遇上
疫情下
經濟差
太多不法份子

大宅

3Qlove 發表於 22-3-31 13:55
三十幾歲人比人抄牌
入對方電話 自然按左打出
老公猛話我 做咩比電話人

三十幾比人抄牌比電話陌生人仲沾沾自喜..第一個感覺係你思想幼稚..你估你仲係十幾歲(emoji)味咩.. 你老公鬧你好正常。

Yeelim    發表於 22-4-1 14:59

伯爵府

msowl 發表於 22-3-31 14:58
三十幾比人抄牌比電話陌生人仲沾沾自喜..第一個感覺係你思想幼稚..你估你仲係十幾歲(emoji)味咩.. 你老公 ...

bye

男爵府

陪月勳章

3Qlove 發表於 22-3-31 15:07
講真係有 少少 沾沾自喜!
自問仲睇得下嫁!

我媽當年五十歲時都有人拎電話號碼
唔覺係因為keep得好
而係望落去易呃
有次真係俾迷魂黨呃左兩萬
氣死我

大宅

你老公話得岩,依d野正常都唔會覺得開心

伯爵府

回覆樓主:

我同你一樣三十頭, 試過幾次畀人喺街搭訕即刻走左,唔係十三歲,有乜理由會理會陌生人

伯爵府

不論幾多歲我都唔會無啦啦比電話人地
仲睇得有人抄牌其實除左比電話仲有好多方法我一定唔係咁識

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

比你會點答 陌生男子問你拎電話--->我一定不會容許呢D 事發生囉。樓主的思維我大開眼界。

Adrio77    發表於 22-5-12 21:48
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

aryemyem 發表於 22-3-31 15:15
我媽當年五十歲時都有人拎電話號碼
唔覺係因為keep得好
而係望落去易呃

騙子好多時講幾句就呃到人,就係太多人被氹幾句就已經上晒當...特別係女性,讚幾句就已經沾沾自喜,滿心歡喜

複式洋房

我26碎時係街度行行都比人抄牌
無耐覺得佢係騙子
因為
1。一行來唔夠幾分鐘便自爆自己係公務員做水警
(正常做公務員仲要police唔會走去同一個岩岩係街度自己liu的女仔講)
2。問我住邊
(似想起我家底)
3。我用佢whatsap search過無Facebook or instagram 同時佢話自己無facebook
( 愛情騙徒想騙錢或蝦條先唔會有facebook)
4。我問佢比Facebook or相 佢全比個人獨照 (唔想比我知佢真身份或有咩朋友)
佢比我好張相好似電腦合成相,自己著醫生袍然後後面係關左燈的病床
5。我問佢比身份證我睇,可以姐I'd no. 佢reject左

條友相當可疑,我同佢傾左一曰便block左去

至於你3十幾?相當有自信?條友找得你,都會問好多十幾廿幾的妹妹拿。真係睇樣的,都唔會揀你啦,大把二字頭妹妹索咁多。一係騙你錢,或者佢生得醜樣想找個睇上去順眼d吊下

唔知你三十頭定都有幾,如果三十三或以上,你要成熟少少。希望你唔好介意我直接。

我自己上一份工有個成三十幾但心智成個都幾的女同事(唔靚普通樣的)我成日都覺得佢好難頂🙈不過我轉左公務員了,唔再同佢係同事,唔知佢同事頂唔頂得順佢。

想講成3x碎仲在人地面前表現到1x 二字出頭的心智真係幾噁心。相反恰當時表現成熟,間唔中流露少女心,咁才是可愛。

伯爵府

pyc2022 發表於 22-3-31 16:16
我26碎時係街度行行都比人抄牌
無耐覺得佢係騙子
因為

bye

禁止訪問

首頁
12345...6

尾頁

跳至