自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

留言:「四周年快樂!第一次三個人影結婚周年相,第一年工作中渡過,第二年冇人記得係結婚周年,第三年搬緊屋,第四個周年活動,去公園被放電。」

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

sherry973 發表於 22-3-31 15:13
留言:「四周年快樂!第一次三個人影結婚周年相,第一年工作中渡過,第二年冇人記得係結婚周年,第三年搬緊 ...

佢個女好似爸爸

大宅

羅力威乜事霉左幾年? 每次只有佢家庭新聞, 唔見佢拍戲唱歌
當年亞視星光大道好紅, 之後簽英皇都有捧佢, 好快沉晒

珍珠宮

fishkpc623 發表於 22-3-31 15:31
羅力威乜事霉左幾年? 每次只有佢家庭新聞, 唔見佢拍戲唱歌
當年亞視星光大道好紅, 之後簽英皇都有捧佢, 好 ...

羅力威性格唔適合做藝人,依加專心打理生意

公爵府

秋天與楓葉 發表於 22-3-31 15:36
羅力威性格唔適合做藝人,依加專心打理生意

咩生意?

珍珠宮

sherry973 發表於 22-3-31 15:36
咩生意?

雨僑早年創立嘅美容生意,主要網上賣美容產品,加上雨僑好多年前已經拍youtube教化妝扮靚,美容界生意之中算高知名度

雨僑又靚又叻,好有生意頭腦

公爵府

秋天與楓葉 發表於 22-3-31 15:48
雨僑早年創立嘅美容生意,主要網上賣美容產品,加上雨僑好多年前已經拍youtube教化妝扮靚,美容界生意之中 ...

原來羅力威有幫手打理

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

男嘅同mirror Jeff撞樣

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

秋天與楓葉 發表於 22-3-31 15:48

雨僑早年創立嘅美容生意,主要網上賣美容產品,加上雨僑 ...

原來仲有搞咩?叫咩名?

子爵府

虎到金來勳章

sherry973 發表於 22-3-31 15:13
留言:「四周年快樂!第一次三個人影結婚周年相,第一年工作中渡過,第二年冇人記得係結婚周年,第三年搬緊 ...

子爵府

雖然我唔識雨橋,但剩係睇對眼和個鼻,都覺得佢整容整到七彩

大宅

2024勳章

Duster 發表於 22-3-31 16:07
以前自然好多

複式洋房

Carrot媽 發表於 22-3-31 15:19
佢個女好似爸爸
真係似喎

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

似爸爸
如果似媽媽大眼就靚女

公爵府

整過?

大宅

cindy618 發表於 22-3-31 15:59
男嘅同mirror Jeff撞樣

請問Mirror 邊個叫Jeff ?

瑪瑙宮

注定分手嗎 發表於 22-3-31 16:44

請問Mirror 邊個叫Jeff ?

呀Jer, 本身叫Jeffrey

子爵府

cindy618 發表於 22-3-31 17:07
呀Jer, 本身叫Jeffrey
Jer 本身都叫Jeremy, 因撞名先改叫Jer

大宅

佢兩公婆到整到七彩, 同羊兒兩公婆一樣

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

雨僑好靚

首頁

尾頁

跳至