網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有無人用過呢兩款吸塵機,那一款好用? 有時懶一日唔拖地,呢d濕拖唔知好唔好,拖到7,8成乾淨都可以了。

https://m.tb.cn/h.fpVEF4W?sm=b6bdcf?tk=2Nx02hkOG21「小米有品信社无线吸尘器家用大吸力手持式小型强力除螨拖地一体机

https://m.tb.cn/h.fpVyHOD?sm=e285c4?tk=Ocqi2hkKQ9z「小米有品无线吸尘器家用大吸力手持式强力适用于吸拖一体吸尘机

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

無用過,但唔好因為有拖地而局限左牌子款式,依d拖地其實流流地,只係你前後推,順便拖埋咁解,拖完你要手洗塊布先攞命

我自己係用旋轉拖把,手唔使掂水,極速拖,地板有黑色粒粒唔好理,到地面開始乾就用吸塵機吸番d粒粒,咁就好乾淨

男爵府

oceandeepsea 發表於 22-4-4 11:10
無用過,但唔好因為有拖地而局限左牌子款式,依d拖地其實流流地,只係你前後推,順便拖埋咁解,拖完你要手 ...

請問你用邊隻旋風拖?

珊瑚宮

DFSON 發表於 22-4-4 15:28
請問你用邊隻旋風拖?

3m,個水桶可以縮

男爵府

oceandeepsea 發表於 22-4-4 15:29
3m,個水桶可以縮

桶是否腳踏,地拖好用嗎?有無相?謝謝

珊瑚宮