影視娛樂

跳至

首頁
23456...55

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ccdccl 發表於 22-4-12 11:29
李生成個look好燴鎖囉,走入去同學會聚餐果度跳舞動作成個咸濕佬咁
...

李生都唔夾班人, 反而其他同學好順眼
仲有兩個成日對峙

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

wannahappyday 發表於 22-4-12 13:52
恩喜入果格貼住女廁logo架

就係唔明,咁冇專用女廁嘅咩?有必要喺男廁入面加一格女廁?

琥珀宮

stagea 發表於 22-4-12 13:59
收埋啲相, 呢下真係唔OK, 仲要約恩喜兩個去相浦玩, 修漢咩居心呀

人地恩喜仲幫漢修搞隻腳趾公喎 ...

漢修幫恩喜隻手貼膠布,好明顯係有企圖啦
恩喜肯搞腳指公好明顯對漢修嘅愛深似海啦

琥珀宮

stagea 發表於 22-4-12 14:03
有一幕係學生時代, 女仔坐係男仔背部, 似係講申敏兒同李生既...
李生望住敏兒個真係好咸濕樣, 又交唔到戲. ...

李生大申敏兒好多嘅,當時申應係小學生,咁李就係金魚佬啦

琥珀宮

stagea 發表於 22-4-12 14:07
李生都唔夾班人, 反而其他同學好順眼
仲有兩個成日對峙

唔明漢修咁多年都冇出席過同學會?
係調去濟州先第一次去?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ccdccl 發表於 22-4-13 09:56
漢修幫恩喜隻手貼膠布,好明顯係有企圖啦
恩喜肯搞腳指公好明顯對漢修嘅愛深似海啦:joyou ...

恩喜開口埋口講出嚟, 根本仲沉思係學生時代, 木浦kiss個下
呢幕有舖排啦...女既整親手趾, 男既整親隻腳趾

琥珀宮

ccdccl 發表於 22-4-13 09:59
係調去濟州先第一次去?

似係第一次去啦...
之前離開左濟州, 讀大學都無係濟州

珍珠宮

ccdccl 發表於 22-4-13 09:59
係調去濟州先第一次去?

應該係, 佢廿年都冇返過去濟州

琥珀宮

ccdccl 發表於 22-4-13 09:58
李生大申敏兒好多嘅,當時申應係小學生,咁李就係金魚佬啦
...

唔好拆穿李生年紀
佢地而家老同學嚟

琥珀宮

skmibb 發表於 22-4-13 10:02
應該係, 佢廿年都冇返過去濟州

去濟州都好近啫,見班同學都好熱情又玩得,20年都唔出席應該係漢修有心逃避的

琥珀宮

stagea 發表於 22-4-13 10:04
唔好拆穿李生年紀
佢地而家老同學嚟

老同學就可以強吻咩

琥珀宮

ccdccl 發表於 22-4-14 09:17
老同學就可以強吻咩

唔可以架...
所以敏兒咪要求走人

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 22-4-12 11:16
我睇完2集了,以為好悶,點知原來幾好睇喎,又有濟州風土人情

我都覺得好睇

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

fanny590 發表於 22-4-11 14:25
李生個鄉下佬型像幾難頂

似咸濕佬

水晶宮

ccdccl 發表於 22-4-12 11:34
我都幾鍾意恩喜,真性情有義氣,但又保留住年輕時的一份純真
漢修都係好人黎,我估佢最後都唔忍心 ...

我都好鍾意恩喜
冇見咁耐,從來唔投資嘅佢,想幫漢修做業績,好有義氣

水晶宮

siujanjan 發表於 22-4-11 16:23
希望漢修唔好咁殘忍破壞佢呢個夢

真係唔想佢破壞恩喜嘅夢
恩喜話見到漢修唔係頹廢樣出現,已經好開心
佢真係好念舊,好重情義
仲話多謝大家畀佢參加舊同學會

珍珠宮

kcm 發表於 22-4-14 14:53
真係唔想佢破壞恩喜嘅夢
恩喜話見到漢修唔係頹廢樣出現,已經好開心
佢真係好念舊,好重情義

其實車大叔個角色係咪都係諗住欺騙初戀感情而借錢?

琥珀宮

kcm 發表於 22-4-14 14:44
我都覺得好睇

呢套絕對有驚喜,我都好期待新一集

琥珀宮

kcm 發表於 22-4-14 14:48
我都好鍾意恩喜
冇見咁耐,從來唔投資嘅佢,想幫漢修做業績,好有義氣
...

恩喜好豁達,漢修如光明正大問恩喜借錢,恩喜唔會托手踭,而家反而顯得漢修想欺騙感情

珍珠宮

skmibb 發表於 22-4-14 20:15
其實車大叔個角色係咪都係諗住欺騙初戀感情而借錢?

照睇似係咁 但希望唔係啦

首頁
23456...55

尾頁

跳至