影視娛樂

跳至

首頁
12345...55

尾頁

琥珀宮

2021勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 22-4-11 13:23
感覺似係呃錢咁, 為左錢囉!!
但事實又分居左, 佢老婆同個女係美國, 只係唔係離婚個種分居
...

漢修為左個女搞到人到中年生活拮据,但冇咁大個頭唔好戴咁大頂帽啦,又要問妹借錢,除非妹好有米,否則真係想破壞人地的幸福,覺得佢親近恩喜係一定想利用佢啦,唔係洗乜收埋曬啲家庭照?

琥珀宮

andyan324 發表於 22-4-11 14:07
呢套韓志旼都幾好
同以前d角色唔同

魚餅呢pair幾特別,志旼船上撩佢又扮cool,到魚餅返到餐廳又話喜歡你的決定權在於我,好霸氣呀
不過魚餅眼神有啲攰咁,同繼承果時差好遠

琥珀宮

stagea 發表於 22-4-11 14:13
好似好開心既女人, 把頭髮同連身裙好out, 船長成日心心眼既

反而申敏兒一出場好pink lady, 立刻 ...

申敏兒唔知有咩故事呢?
不過尋晚時間線有啲唔明,7年前李生揸車同申小姐兜風,之後抽水啦跟住講佢揸架雜貨車去擺檔發老脾果度變返現在?但個look又一樣嘅?

琥珀宮

stagea 發表於 22-4-11 14:30
唔得啦, 成個收賣佬咁...
佢望住申敏兒個下對眼, 好咸濕咁!! 完全無戲既
...

李生成個look好燴鎖囉,走入去同學會聚餐果度跳舞動作成個咸濕佬咁

琥珀宮

siujanjan 發表於 22-4-11 15:27
希望佢最後會比個囡唔打golf,已經去到咁嘅地步,仲點支持到 ⋯ 要忍住唔好問恩喜借錢,太傷害啦
...

我都幾鍾意恩喜,真性情有義氣,但又保留住年輕時的一份純真
漢修都係好人黎,我估佢最後都唔忍心扼恩喜嘅,但下集預告搞到佢似duck咁應該最後恩喜知道佢有困難主動借錢比佢啦,恩喜有幾十億身家

大宅

2021勳章

回覆樓主:

我留意到一幕,佢地去同學會,個洗手間男女都係同一個,尿兜又係出面。咁女嘅去完出黎咪會見到男嘅去廁所囉 同埋佢地又唔洗手

珍珠宮

2021勳章

ccdccl 發表於 22-4-12 11:23
魚餅呢pair幾特別,志旼船上撩佢又扮cool,到魚餅返到餐廳又話喜歡你的決定權在於我,好霸氣呀
...

所以咪話韓拍呢d有驚喜夠放
同埋佢好似唔識老咁
呢套拍得佢幾靚雖然娘

係呀金宇彬無以前咁sharp
無法 健康最緊要
睇偶然成為社長佢做嘉賓
佢都好健康介埋酒

珍珠宮

2021勳章

wannahappyday 發表於 22-4-12 11:49
我留意到一幕,佢地去同學會,個洗手間男女都係同一個,尿兜又係出面。咁女嘅去完出黎咪會見到男嘅去廁所囉 ...

韓國人其實無乜衛生文化
而家可能已經叫好左

珍珠宮

2021勳章

ccdccl 發表於 22-4-12 11:26
申敏兒唔知有咩故事呢?
不過尋晚時間線有啲唔明,7年前李生揸車同申小姐兜風,之後抽水啦跟住講 ...

我估會唔會係申想去城市唔想留係鄉下
但李係城市發生過咩事
唔想去城市 想留係鄉下

珍珠宮

2021勳章

ccdccl 發表於 22-4-12 11:16
我睇完2集了,以為好悶,點知原來幾好睇喎,又有濟州風土人情

呢套好過我的出走日記
金智媛個套開左一集悶
仲未有力開第二集
走左去睇陸劇

珍珠宮

2021勳章

ccdccl 發表於 22-4-12 11:29
李生成個look好燴鎖囉,走入去同學會聚餐果度跳舞動作成個咸濕佬咁
...

佢個碌都算 再加埋臭脾氣
唔想見到佢囉

公爵府

2021勳章 BK Milk勳章

andyan324 發表於 22-4-12 12:06
呢套好過我的出走日記
金智媛個套開左一集悶
仲未有力開第二集

我都睇咗兩集,要飛飛地嚟睇 ⋯ 未必會繼續跟播,等佢播晒先

琥珀宮

wannahappyday 發表於 22-4-12 11:49
我留意到一幕,佢地去同學會,個洗手間男女都係同一個,尿兜又係出面。咁女嘅去完出黎咪會見到男嘅去廁所囉 ...

係喎,呢幕我都奇怪,但果啲男人又冇話恩喜做咩入男廁,除非得一格啫,如果唔係真係接受唔到

琥珀宮

andyan324 發表於 22-4-12 12:06
呢套好過我的出走日記
金智媛個套開左一集悶
仲未有力開第二集

你好勇,套套都試

琥珀宮

andyan324 發表於 22-4-12 12:05
我估會唔會係申想去城市唔想留係鄉下
但李係城市發生過咩事
唔想去城市 想留係鄉下

李生係咪主角呢?希望佢嘅故事3集好喇
我情願睇魚餅志旼
車車演技都好得

珍珠宮

2021勳章

ccdccl 發表於 22-4-12 13:23
李生係咪主角呢?希望佢嘅故事3集好喇
我情願睇魚餅志旼
車車演技都好得

應該係啦
劇荒嘛咪睇下囉

大宅

2021勳章

ccdccl 發表於 22-4-12 13:19
係喎,呢幕我都奇怪,但果啲男人又冇話恩喜做咩入男廁,除非得一格啫,如果唔係真係接受唔到
...

恩喜入果格貼住女廁logo架

琥珀宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ccdccl 發表於 22-4-12 11:20
漢修為左個女搞到人到中年生活拮据,但冇咁大個頭唔好戴咁大頂帽啦,又要問妹借錢,除非妹好有米,否則真 ...

收埋啲相, 呢下真係唔OK, 仲要約恩喜兩個去相浦玩, 修漢咩居心呀

人地恩喜仲幫漢修搞隻腳趾公喎!!!
講真, 我老公個隻, 我都未必會搞

琥珀宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ccdccl 發表於 22-4-12 11:26
申敏兒唔知有咩故事呢?
不過尋晚時間線有啲唔明,7年前李生揸車同申小姐兜風,之後抽水啦跟住講 ...

有一幕係學生時代, 女仔坐係男仔背部, 似係講申敏兒同李生既...
李生望住敏兒個真係好咸濕樣, 又交唔到戲...
可能女既一路都無表態鍾意李生, 之後就分開左, 李生變左雜貨佬
真係唔明呢PAIR搞乜

琥珀宮

係喎...呢下有啲怪, 恩喜突然走出嚟!!!
但又可以一齊去咁既
利申: 未去過韓國

首頁
12345...55

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊