自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

kc_01k 發表於 22-4-10 21:21
無言,見佢行唔倒,要坐喺度慢慢跣住落斜坡,我睇倒真係媽媽聲,咁當然啦,仔女係你嘅,咩玩法都冇人管得你 ...

罔顧子女安全, 不知所謂的父母!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

睇到眼都凸, 明明圍住哂, 封左咁架啦! 咁危險!!!
水務署又有大字布寫明, 唔好入去, 會罸款五萬同監禁兩年, 仲揹埋B入去, 真係好離奇!

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

又係無腦家長

水晶宮

無言,見佢行唔倒,要坐喺度慢慢跣住落斜坡,我睇倒真係媽媽聲,咁當然啦,仔女係你嘅,咩玩法都冇人管得你 ...

尋日先有人喺下城門跌死咗!我有冇記錯

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢真係低能,唔係扮
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

櫻花bb 發表於 22-4-10 21:38

係,仲好似唔係一個,我又有冇記錯呢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 22-4-10 21:37
睇到眼都凸, 明明圍住哂, 封左咁架啦! 咁危險!!!
水務署又有大字布寫明, 唔好入去, 會罸款五萬同監禁兩年, ...

拉人
犯法
瘋狂

痴線
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

真係好誇張
好彩我對行山0興趣

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

昨天一個跌死, 今日一個跌穿頭, 有些香港人為求打咭上晒腦, 不懂珍惜生命!

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

kikitea 發表於 22-4-10 21:23
我睇到都講左句粗口

我差啲講粗口

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 22-4-10 21:40
拉人
犯法
瘋狂

污染水塘, 一日一單意外, 真係唔會驚咁...

珍珠宮

BKFinder 發表於 22-4-10 21:26
呢度見有人話易行

如果唔係呢期乾塘唔多人落去,出面真係平路多

水晶宮

無腦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我睇到都覺得黐線
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

2024年龍年勳章

kc_01k 發表於 22-4-10 21:33
我都聽倒主持咁講
進唔進入都其次了,我係覺得嗰個女人好大膽,我自從生咗仔之後,連過山車都唔敢玩,膽量 ...

我同你一樣,生完乜都唔敢玩,勁驚死。
希望每天開心渡過 ;-)

子爵府

回覆樓主:

點解唔大聲訪問下佢
有意外點算

男爵府

蘋果姐姐^_^ 發表於 22-4-10 21:33
真係好癲。有咩事個小朋友一定第一個跌落山先

如果個阿媽失平衡向前仆,但b實毁容

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

痴線

侯爵府

2024年龍年勳章

我一路睇一路鬧,我話尋日定前日先跌死一個,啲人仲要去行,仲有訪問個女仔都話有啲緊張,唔知講話有啲怕,個阿媽都仲要行,真係有病

公爵府

回覆樓主:

佢應該生完個B,冇咗個腦

首頁
12345...6

尾頁

跳至