跳至

首頁
12345...9

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原帖由 yuenru 於 09-6-11 17:09 發表
kerkermui, 原來恐龍仔讀KM, 我地0705有幾個都係wor. 你 am or pm? 我可以介紹你識.

恐龍仔讀am呀

伯爵府

原帖由 minako 於 09-6-11 21:28 發表
你地好有準備...我剛搬來呢區, 唔熟學校....請比d意見我! 12月細仔, 一定做n1插班, 讀私校都冇所謂, 不過k1想搵d又有學券又好的學校.....ma on shan 有咩出名的幼稚園....等我有個參考! ...

你可以參考一吓幼稚園概覽先~
以有學卷又無開n1嘅kg, 香港中文大學校友會聯會張煊昌幼稚園馬鞍山靈糧幼稚園 應該最多人揀

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Brandon本來7月可以插班n1,真理浸信會榮光幼兒園,而定h1n1停課,睇怕9月至開學
而家睇緊出年報邊間k1好,但一定要全日

複式洋房

一個H1N1攪到O個個怕左佢, 帶小朋友出街都要小心D

大宅

係呀! 宜家老爺奶奶唔敢帶囝囝去飲茶, 落雨又冇得去公園, 攪到囝囝成日係屋企好悶咁

原帖由 yingmak_228 於 09-6-12 15:49 發表
一個H1N1攪到O個個怕左佢, 帶小朋友出街都要小心D

複式洋房

晉晉報到,我係0705BB 我會8月返康傑N班

伯爵府

原帖由 Mypigpig 於 09-6-12 17:08 發表
晉晉報到,我係0705BB 我會8月返康傑N班

hehe
誠讓: 全新2碼男仔校服 (外套4碼)/書包... 希望8折出讓~
學校好衰, 未攞嘅書/校服都唔肯退錢, 唯有益吓有緣人啦~
仲有全新Frog返學黑鞋呀!

因為個豬流感, 無去插班, 阿仔第時返嗰間唔駛著校服!!!

複式洋房

原帖由 kerkermui 於 09-6-12 17:16 發表
hehe
誠讓: 全新2碼男仔校服 (外套4碼)/書包... 希望8折出讓~

因為個豬流感, 無去插班, 阿仔第時返嗰間唔駛著校服!!!

哎呀!我買晒啦,佢地5月頭已寄咗書單同校服單來

伯爵府

原帖由 Mypigpig 於 09-6-12 18:00 發表

哎呀!我買晒啦,佢地5月頭已寄咗書單同校服單來

咁早呀?
其實我都賣咗成個月"廣告"架喇~~
唔緊要啦..

複式洋房

大家好!
我的仔仔今年9月會讀think 上午n班,唔知有冇同學仔呢?

複式洋房

冧冧係0703bb,嚟緊8月開學返合一堂pm班
我係2007年3月1日出世架!

Welcome to My Blog:
http://hk.myblog.yahoo.com/csk0305

別墅

依家h1n1甘勁, 成日停課, 搞到我都唔想比阿仔上n1, 不過k1一定要報.....唔知幾時派表呢

原帖由 kerkermui 於 09-6-12 09:06 發表

你可以參考一吓幼稚園概覽先~
以有學卷又無開n1嘅kg, 香港中文大學校友會聯會張煊昌幼稚園 同馬鞍山靈糧幼稚園 應該最多人揀
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

伯爵府

原帖由 minako 於 09-6-15 22:34 發表
依家h1n1甘勁, 成日停課, 搞到我都唔想比阿仔上n1, 不過k1一定要報.....唔知幾時派表呢

都係大約9-10月左右..
你都係諗插N1... 睇定d好! 如果9月都仲話停我..

用戶要求終止服務

我個仔0709,,不過仲未報...
我地想比佢讀屋企樓下個暑東華3院囉~全日既.2千幾學費..

係呢.你地知唔知,如果申請學費減免.係咪都要交左學費先?咁等佢批左先將多左既學費入番去ACCOUNT?

用戶要求終止服務

我地想比佢讀屋企樓下個間東華3院囉~全日既.2千幾學費..

係呢.你地知唔知,如果申請學費減免.係咪都要交左學費先?咁等佢批左先將多左既學費入番去ACCOUNT?

大宅

原帖由 kerkermui 於 09-6-11 14:35 發表

我最近睇咗崇真個視學報告, 幾好喎! 校長係有心人! 應該係少數有混齡班嘅學校 (可惜pm only)

唔係喎, 佢n1得一班咁多 (係am only)

別墅

哈哈...停課又冇得refund...都幾慘

原帖由 kerkermui 於 09-6-16 11:56 發表

都係大約9-10月左右..
你都係諗插N1... 睇定d好! 如果9月都仲話停我..
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

大宅

醒目開學勳章

我都來報到先. MONKEY 仔 0701的. 9月番HKPS N 班.

大宅

醒目開學勳章

原帖由 kerkermui 於 09-6-12 17:16 發表

hehe

因為個豬流感, 無去插班, 阿仔第時返嗰間唔駛著校服!!! ...

kerkermui,

我地呢頭有無全白色番學波鞋賣呀 ? FROG 果隻有無全白架?

複式洋房

原帖由 candywong17 於 09-6-16 14:37 發表
我地想比佢讀屋企樓下個間東華3院囉~全日既.2千幾學費..

Yes

首頁
12345...9

尾頁

跳至