少年成長

跳至

首頁

尾頁

大宅

家有兩高小的小朋友,正真剛踏入反叛期。平時顧教學業上都尚算無問題,但每日到沖涼時間就你推我讓,邊個沖先就發脾氣。每日都令我好勞氣,究竟應該點?

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

57xt52 發表於 22-4-12 18:29
家有兩高小的小朋友,正真剛踏入反叛期。平時顧教學業上都尚算無問題,但每日到沖涼時間就你推我讓,邊個沖 ...
試下輪流沖先,今日A沖先,明日B沖先

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

57xt52 發表於 22-4-12 18:29
家有兩高小的小朋友,正真剛踏入反叛期。平時顧教學業上都尚算無問題,但每日到沖涼時間就你推我讓,邊個沖 ...

我細個都好憎沖涼,有次零晨先沖。

禁止訪問

複式洋房

唔沖好小事,佢比女同學笑完之後就會沖

男爵府

高小唔需要連沖涼都氹/講道理,唔需要激氣
每日8點前邊個未沖,明天冇零用錢,差唔多8點自然爭住沖,爭到鬧交既2個都扣零用錢,爭過罰過,慢慢就佢2個自己傾掂邊個沖先

洋房

我明,.我果兩個都係
跟手我定左一.三.五.二四六.
星期日就猜拳決定

都叫解決左個問題

首頁

尾頁

跳至