自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

呢隻洗頭水之前萬寧特價19.9~所以買咗兩支~已經用完第二支~真係甩少咗好多頭髮~而家頭髮蓬鬆咗厚咗好多 但缺點係有點乾~我見有人話呢隻水唔好用~但對我呢講係好work

寶石宮

2024年龍年勳章

appleyuen 發表於 22-4-18 15:35
呢隻洗頭水之前萬寧特價19.9~所以買咗兩支~已經用完第二支~真係甩少咗好多頭髮~而家頭髮蓬鬆咗厚咗好多:exc ...

最緊要啱自己
幸福可以好簡單

子爵府

真係?我女最近唔知點解甩咗好多頭髮,食過電視賣廣告嘅護髮保健產品都冇乜用,防脫髮洗頭水都試過幾隻,仍然成地頭髮,等我聽日去買支比佢試吓先。
多謝分享

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

呢隻洗頭水之前萬寧特價19.9~所以買咗兩支~已經用完第二支~真係甩少咗好多頭髮~而家頭髮蓬鬆咗厚咗好多:exc ...

我買左,未試

不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

恭喜! 近年有脫髮問題,試咗好多款都未啱用

水晶宮

笠唔笠架?

琥珀宮

ddkaka 發表於 22-4-18 16:48
笠唔笠架?

我覺得唔笠

大宅

回覆樓主:

洗完唔清爽,唔回購了

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

而家69蚊,見你20蚊可以買到又唔係好想買,覺得唔抵

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

啱自己就得

琥珀宮

aaaiqc 發表於 22-4-18 17:15

有時做第二件半價㗎~之前19.9都唔係度度買到㗎~行咗好幾間先買到咋

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

洗完頭髮好乾

子爵府

aaaiqc 發表於 22-4-18 17:15

上星期剛做完第二件半價 ,我都錯過咗,再等吓先

19.9一枝可遇不可求啦

大宅

頭頂油髮尾乾又啱唔啱用?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

個味 ok 嗎?
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

lina9316 發表於 22-4-18 20:39
洗完頭髮好乾

係呀都幾乾~所以覺得啲頭髮蓬鬆咗厚咗

琥珀宮

lina9316 發表於 22-4-18 20:39
洗完頭髮好乾

係呀都幾乾~所以覺得啲頭髮蓬鬆咗厚咗

琥珀宮

esmehouse 發表於 22-4-18 21:50
個味 ok 嗎?

另外粉紅色嗰隻幾香

琥珀宮

vv.lam 發表於 22-4-18 21:49
頭頂油髮尾乾又啱唔啱用?

我唔知啱唔啱用、我只係覺得用咗佢甩少咗好多頭髮、而家啲頭髮厚咗多咗

複式洋房

回覆樓主:

19.9 咁平???

首頁

尾頁

跳至