自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

見張隔離令無,要點做

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

政府話遲啲才有康復者平臺取二維碼、能配合安心出行、現階段還沒有。
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

大力大力 發表於 22-4-19 15:55
政府話遲啲才有康復者平臺取二維碼、能配合安心出行、現階段還沒有。

就係頭先見新聞話可以下載 又搵唔到點做

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

都未出街, 等下

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

有步驟教點做喎!

康復紀錄二維碼|康復者登記平台突然上線‎下載二維碼5步驟教學
https://www.hk01.com/article/760737?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

大宅

回覆樓主:

香港01
看下是否這個、
https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/760737/%E5%BA%B7%E5%BE%A9%E7%B4%80%E9%8C%84%E4%BA%8C%E7%B6%AD%E7%A2%BC-%E5%BA%B7%E5%BE%A9%E8%80%85%E7%99%BB%E8%A8%98%E5%B9%B3%E5%8F%B0%E7%AA%81%E7%84%B6%E4%B8%8A%E7%B7%9A-%E4%B8%8B%E8%BC%89%E4%BA%8C%E7%B6%AD%E7%A2%BC5%E6%AD%A5%E9%A9%9F%E6%95%99%E5%AD%B8

水晶宮

goo_littlebb 發表於 22-4-19 16:03
都未出街, 等下

似乎平台上左線啦,可以做

珍珠宮

YuYuMother 發表於 22-4-19 16:14
有步驟教點做喎!

康復紀錄二維碼|康復者登記平台突然上線‎下載二維碼5步驟教學

唔識點搞,第一次連英文字母都輸入去,唔得,第二次淨入數字 都唔得

珍珠宮

goo_littlebb 發表於 22-4-19 16:03
都未出街, 等下

個囡過年到而家都未出過門口打算帶佢出去買校服

水晶宮

麥兜媽 發表於 22-4-19 16:28
唔識點搞,第一次連英文字母都輸入去,唔得,第二次淨入數字 都唔得

...

唔係呢到喎!

去https://www.evt.gov.hk/portal/zh-HK/

電子檢測紀錄/康復紀錄裡面入資料呀!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

如果係快測平台既係咪唔得呢? 我試左佢話無我紀錄呀

珍珠宮

YuYuMother 發表於 22-4-19 16:30
唔係呢到喎!

去https://www.evt.gov.hk/portal/zh-HK/

入上面個行,下面個行好似係入院嘅

水晶宮

麥兜媽 發表於 22-4-19 16:33
入上面個行,下面個行好似係入院嘅

佢寫出院或陽性檢測結果,跟住做試下

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

YuYuMother 發表於 22-4-19 16:16
似乎平台上左線啦,可以做

係,已完成, LINK UP埋安心出行選康復記錄

男爵府

wendyaupooh 發表於 22-4-19 16:32
如果係快測平台既係咪唔得呢? 我試左佢話無我紀錄呀

我都想知。

大宅

2024年龍年勳章

想問有咩用???

3月中過...但已打齊3針...仲洗唔洗拎???

公爵府

回覆樓主:

je 係打左兩針中左,可以上依個網update安心,就可以跟政策冇得打第三針都可以5月31後入所有場所?

子爵府

回覆 麥兜媽 的帖子

我頭先試,係選下面"康復紀錄",因為當日我係登記快測紀錄,我做到呀

珍珠宮

HOPEFORBB 發表於 22-4-19 16:43
回覆 麥兜媽 的帖子

我頭先試,係選下面"康復紀錄",因為當日我係登記快測紀錄,我做到呀

你啱

我啱啱搞掂

珍珠宮

麥兜媽 發表於 22-4-19 16:45
你啱

我啱啱搞掂

好啦,跟住入個囡資料就唔得啦同一日中招 報

首頁
12345...11

尾頁

跳至