自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

玩具勳章

mercurycc 發表於 22-4-20 17:08
試過2次,其他都可以既,
多數幫屋企人朋友訂多,
放集運倉可以放好耐有限期,

多寶,之前都有jm分享過疫情期間非常唔店。本身寄去倉1,有部分到左,根住封左係無通知,到我check先知後期貨去左倉2,佢話唔知幾時建封,到存倉期最後一日集左倉1先啦,無啦啦佢又有貨到番倉1 就係甘分左3單

複式洋房

無話可說 發表於 22-4-20 13:01
唔止收貨比以前耐,比錢落單呢間買唔到,寫限制區域(明明東莞已解封?),果間又話自己廠封區發唔到,一係 ...

等好多日

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

無話可說 發表於 22-4-20 13:01
唔止收貨比以前耐,比錢落單呢間買唔到,寫限制區域(明明東莞已解封?),果間又話自己廠封區發唔到,一係 ...

冇淘了
下月睇情況
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

無話可說 發表於 22-4-20 17:24
係咪呢d?我買過呢間,叫展藝,好多烘焙野都買佢

展艺去京東自營店買,基本上點買都香港包郵,又唔會話唔發貨,又免住宅費,自取又得。呢期都慢咗啲,由落單到收貨大約5日左右。

翡翠宮

alicewong18 發表於 22-4-20 13:53
運費仲加左價

我仍然玩京東直送,唔止無加價,仲繼續隨意香港包郵 。小米電磁爐就到手,平過淘寶幾條街,仲要香港包郵,兼有7日有壞免費退大陸保障

首頁

尾頁

跳至