自由報料

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

https://www.mabelle.com/hk/chi/promotion/earpiercing?ft=t&retuid=674bba4a05633b097bec3159717571c8&retpid=674bba4a05633b097bec3159717571c8&catclk=22-8847112352&sessionId=fSes-c1b078dc-9e22-437d-9007-7709d3b47fcd&cert=236725253160f6877bed22fab8380a5a&app=WEB-Mabelle&a=9&isSrvCreate=1&

珊瑚宮

appleyuen 發表於 22-4-21 21:00
https://www.mabelle.com/hk/chi/promotion/earpiercing?ft=t&retuid=674bba4a05633b097bec3159717571c8&re ...

男爵府

appleyuen 發表於 22-4-21 21:00
https://www.mabelle.com/hk/chi/promotion/earpiercing?ft=t&retuid=674bba4a05633b097bec3159717571c8&re ...

THX

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

2024年龍年勳章

象牙宮

珍珠宮

想帶我囡去穿,有人知幾多歲先可以穿?

琥珀宮

noel-chan 發表於 22-4-22 10:05
想帶我囡去穿,有人知幾多歲先可以穿?

冇規定~幾多歲都得~我女嗰陣時差唔多一歲都係咁穿~

珍珠宮

appleyuen 發表於 22-4-22 10:22

唔該晒thanks

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

Mabelle穿耳都幾好, 當年我女好似小六去穿, 冇加錢, 亦冇hardsell, 穿完就走得, 之後定期返去俾佢檢查下有冇發炎, so far我女咁多年都冇發過炎

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

BK Milk勳章

入去係mabelle網站?請問免費穿耳邊度登記

琥珀宮

JayLo 發表於 22-4-23 19:32
入去係mabelle網站?請問免費穿耳邊度登記

拉落下面有立即預約

男爵府

appleyuen 發表於 22-4-22 10:22

而家要6歲或以上

侯爵府

MommyPanel勳章

我昨晚都幫阿女book左

侯爵府

MommyPanel勳章

appleyuen 發表於 22-4-23 19:49
拉落下面有立即預約

請問知唔知之前上年穿過,但發炎埋左一邊,同一個人今次再去係咪都免費呀?

琥珀宮

vevenuc 發表於 22-4-23 22:51
請問知唔知之前上年穿過,但發炎埋左一邊,同一個人今次再去係咪都免費呀?
...

咁我又唔知喎

首頁

尾頁

跳至