自由講場

跳至

首頁

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Kill time

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

10年前 開始想生仔

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

bbyou 發表於 22-4-26 06:19
成件事同我一樣

我女也快15了,
我個女11月先15歲~~~而家耳仔冇野啦~~~bb個時耳仔入面有啲野仲有啲臭味~~~都唔記得係咩啦~~~不過而家冇事啦~~~

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

C6上網搵資料, 然後叫我join

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

smpoon 發表於 22-4-25 20:13
我先,十幾年前,唔記得上網搵咩資料,上yahoo search,見到bk有答案,跟住就登記入會,一直睇到而家 ...

任何唔識嘅問題,出post好多熱心會員會解答,非常有善

子爵府

2024年龍年勳章

日日都要開bk, 日日都梗要開自由講場

子爵府

因為baby入左kingdom

侯爵府

littlefunpig 發表於 22-4-25 22:50
自己直接搵同請?
請到ok 的嗎?

請到呀, 做咗兩個約添, 只係老人家入咗老人院無需要繼續用.
如果要求唔高兼且僱主夠包容度, 係OK嘅...

侯爵府

Onlok 發表於 22-4-25 23:13
咁平??

係好平架. 因為中介多數呃人, 未俾錢就俾個好正嘅妳interview, 妳話要請,俾哂錢就話個姐姐唔做...再俾D垃圾妳揀,仲要日日催,等4-5個月起跳...
不過, 只可以請菲傭.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

因為有左小朋友要上網揾資料

侯爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 BK Milk勳章

10幾年前有咗小朋友,上來學嘢

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

jyjy1684825 發表於 22-4-26 11:02
係好平架. 因為中介多數呃人, 未俾錢就俾個好正嘅妳interview, 妳話要請,俾哂錢就話個姐姐唔做...再俾D垃 ...

你好叻

真係好貴,n年前已過萬請一個,當年請咗一個黑面bun用咗一年,之後一個玩嘢印,用咗一個月,咁就無咗我幾皮 仲要激C我

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

當時係新手媽媽,好多嘢唔識唔知,於是上BK埋堆入媽咪會

男爵府

養左隻狗破壞力太驚人,見有新淨梳化就登記聯絡。眨下眼又十幾年了~

侯爵府

Onlok 發表於 22-4-26 11:08
你好叻

真係好貴,n年前已過萬請一個,當年請咗一個黑面bun用咗一年,之後一個 ...

托賴請返黎依幾個都無黑面,玩野同手腳唔乾淨, 都算好來好去嘅.

大宅

回覆樓主:

因為8掛

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

十幾年前 有咗BB 入嚟問嘢學嘢

公爵府

果時好似係因為想申請公屋

公爵府

小傻b 發表於 22-4-26 08:20
我個女11月先15歲~~~而家耳仔冇野啦~~~bb個時耳仔入面有啲野仲有啲臭味~~~都唔記得係咩啦~~~不過而家冇事啦 ...

首頁

尾頁

跳至