自由講場

跳至

首頁
12345...36

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

又唔好咁講
各花入各眼啫

男爵府

糯米米糍 發表於 22-4-30 14:37
唔鍾意唔使明呀,人哋鍾意人哋明咪得

我冇唔鍾意姜濤,只唔明白做得阿嫲阿婆,點會咁瘋癲

大宅

maggie196 發表於 22-4-30 14:51
如果你帶住惡意去睇任何嘢都會覺得睇唔入眼,而我就一定唔會教小朋友用樣衰去話任何人,因為我希望我小朋 ...

欣賞 身教好緊要

珍珠宮

如果你帶住惡意去睇任何嘢都會覺得睇唔入眼,而我就一定唔會教小朋友用樣衰去話任何人,因為我希望我小朋 ...

我小朋友初小,佢原本都唔知mirror係乜,以為mirror係一個人,係我講佢先知有12個佢有時都知我睇mirror d MV,我小朋友唔會話我d乜,正如佢鍾意玩minecraft,我都唔會話佢無聊一樣! 「各有喜好、互相尊重」好緊要。

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

我懷疑我有腦退化,我誤會左講緊鍾鎮濤

crazypaper    發表於 22-5-9 18:27
.........................................

男爵府

小源 發表於 22-4-30 14:40
如果得妖人anson lo同佢,咁佢好少少

Agree

男爵府

yvomak 發表於 22-4-30 14:54
我冇唔鍾意姜濤,只唔明白做得阿嫲阿婆,點會咁瘋癲

其實我之前都有依個想法 不過d嫲嫲婆婆追星後話心境後生青春左可能都係好事既

男爵府

我女已經16歲啦!年青人只覺這班是大媽!

男爵府

qq媽媽咪 發表於 22-4-30 14:52
咁人哋有自由鍾意既,我就膚淺啲,我比較鍾意靚仔,彭于晏、肖戰、楊洋、王一博、黃景瑜等等等等等等:happ ...

肖戰真係好靚仔

男爵府

姜幾好

男爵府

回覆樓主:

姜濤都ok,我不是粉,都覺得佢幾可愛

珍珠宮

回覆樓主:

唔計顏色,扮後生,尋回青春
身邊鐘意既朋友年齡: 35-46
姜唔係太差,係差在佢d粉絲

公爵府

Eunice0203 發表於 22-4-30 14:37
其實我身邊後生師奶小朋友都有喎!唔只呀嬸既

姜媽都有去打卡
仲同粉絲影相傾計
話姜好孝順佢
呢排工作忙早出晚歸
比較小見到個仔

禁止訪問

琥珀宮

yvomak 發表於 22-4-30 14:24

可能佢減肥成功,所以成為師奶界偶像

男爵府

回覆樓主:

我30出頭,唔中意,不過身邊中意都係30幾歲,唔識有學生妹中意,姨甥女都話有聽過同學中意但唔多
不過姜濤都唔差,係成隊入面唯一一個正常

子爵府

姜既fans消費力好強,呢堆「阿嬸」有批係企業中高層,公司啲廣告指名要搵佢做。

禁止訪問

男爵府

icelandbb 發表於 22-4-30 14:40
佢形象健康,又努力,幾好呀

我唔係鏡粉,但係12個之中佢算係最好的了

禁止訪問

首頁
12345...36

尾頁

跳至